Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk véleményt szeretnék kérni. Szakítás után ugyan úgy beszélgetek a volt barátnőtök kel és nem rakod el a tőle kapott cuccokat mindent úgy hagysz ahogy volt ez normális?
A barátom szakított velem.
De viszont minden nap beszélünk ugyan úgy szinte.
Annyi a különbség h nem úgy h szeretlek meg ilyenek de elmeséljük mi történt velünk hülyülünk meg minden.
Mondta hogy mindent ugyan úgy hagyott a szekrényét a tőlem kapott cuccokat.
És mikor jött hitelesíteni a szakítást akkor is abba a pólóba volt amit tőlem kapott.
Ez normális?
Persze. Szép lassan kell továbblépni, nyilván ha elszakad az a póló, nem fogja bekeretezni és a falra tenni.
Szerintem ez így egészséges, sokkal normálisabb, mint amikor egyesek minden exes cuccot elégetnek máglyán
Én nem fiú vagyok,viszont nekem megvannak exemtől kapott cucaim(plüss,ékszer..stb),szekrényembe megtalálható!Sőt néhány plüss ágyamba van,és nem azért mert érzek íránta valamit..mert nem mivel ember számba sem veszem,és semmi sem köt hozzá!
Még friss neki a szakítás nyilván azért vannak meg neki a cuccok,és lehet hogy még szeret..és ki tudja nem-e jöttök újra össze?!
Nem is az hogy nem teszi el őket.
Hanem inkába az h ugyan ugy beszélgetünk mint szakítás élőt meg volt előzménye.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Olvassátok el.
Ls utána is még normális mármint h már nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!