Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem? Vagy normális ahogy viselkedik?
Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és hány éves a fiú?
Szerintem még fiatalok vagytok, és ha akar is valamit a fiú, akkor bátortalan hozzá, hogy kimutassa, de menőzni meg tud az smseiddel. Az, hogy most megint beszéltek, még semmit nem jelent. Így nehéz megmondani, hogy mit gondol a fiú, ebből csak te tudod levonni a következtetést, mi még nem. A sima "oltogatás" még kevés. Próbálj kicsit közeledni hozzá, vagy flörtölgetni, és meglátod hogy reagál, abból már te is tudod, hogy mit gondolhat veled kapcsolatban. Ne ijedj meg a dologtól, ez nem ciki.
18 éves, nem fiatal :D ezen jót nevettem. :D
Bár nem lehet tudni, hogy mit gondol a srác, de én a helyében nem kezdenék ki veled. Bocsi, de ez a "naná, hogy nincs jó segged" nagyon nem esne jól, még ha tényleg nem is lenne. Ahhoz, hogy valakivel összejöjjek, elvárom, hogy viszonozza az 'elfogadom és szeretem, úgy, ahogy van' dolgot.
Ezért tart 3 éve ez az egész.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!