Milyen cuccokat vigyek? Mi fog jól jönni? Kirándulás-kérdés. Please.
Kedden megyünk valószínűleg Gyöngyösre.Miket vigyek magammal? Egy napos kirándulás,busszal megyünk.
Mennyi költőpénzt vigyek magammal? Lesz ajándékbolt.A többi osztálytársam 6-7 ezret visz,én nagyon soknak tartom.
6000-7000 szerintem is sok.
Vigyél magaddal enni és innivalót. Az időtől függően pulcsit, esőkabátot, esernyőt. Ha meleg lesz, akkor napszemüveget. Ha sütni fog a nap, és rajtad ujjatlan lesz, akkor vigyél egy kis naptejet, nehogy nagyon leégj. (Tapasztalat, mi egész nap kutyagoltunk a napon, és páran nagyon csúnyán leégtek :S)
Fényképezőgépet (Ha van, és tudsz rá vigyázni)
Én kb. 3000 Forintot vinnék magammal. Kajátok hogy lesz megoldva? (Főtt ételre gondolok. Mindenki maga intézi, vagy szervezett kajálás lesz?)
Telefont. (hideg, meleg ruhát) fényképezőgépet. enni/innivalót. és az utra valami kártyát :D
Amúgy szerintem max 5 ezret vigyél...Ha ott kajáltok az kijön belőle, és még tudsz venni egy emléktárgyat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!