Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen cuccokat vigyek? Mi...

Milyen cuccokat vigyek? Mi fog jól jönni? Kirándulás-kérdés. Please.

Figyelt kérdés

Kedden megyünk valószínűleg Gyöngyösre.Miket vigyek magammal? Egy napos kirándulás,busszal megyünk.

Mennyi költőpénzt vigyek magammal? Lesz ajándékbolt.A többi osztálytársam 6-7 ezret visz,én nagyon soknak tartom.

2010. jún. 4. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

6000-7000 szerintem is sok.

Vigyél magaddal enni és innivalót. Az időtől függően pulcsit, esőkabátot, esernyőt. Ha meleg lesz, akkor napszemüveget. Ha sütni fog a nap, és rajtad ujjatlan lesz, akkor vigyél egy kis naptejet, nehogy nagyon leégj. (Tapasztalat, mi egész nap kutyagoltunk a napon, és páran nagyon csúnyán leégtek :S)

Fényképezőgépet (Ha van, és tudsz rá vigyázni)

Én kb. 3000 Forintot vinnék magammal. Kajátok hogy lesz megoldva? (Főtt ételre gondolok. Mindenki maga intézi, vagy szervezett kajálás lesz?)

2010. jún. 4. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz főtt kaja.Szendvicset kell vinni,meg rágcsát,esetleg vehetünk magunknak valamit.Múzeumba megyünk,meg még ide-oda,ha lesz még rá időnk.(:
2010. jún. 4. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Telefont. (hideg, meleg ruhát) fényképezőgépet. enni/innivalót. és az utra valami kártyát :D

Amúgy szerintem max 5 ezret vigyél...Ha ott kajáltok az kijön belőle, és még tudsz venni egy emléktárgyat is :)

2010. jún. 4. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok olyan sok pénzt vinni,szerintem egy 2500 FT elég lesz.Telefont viszek,persze.Rétegesen öltözök majd.Buszozni olyan másfél-2 órát fogunk.(: Legjobb barátnőmmel ülök majd,viszunk magazinokat,rejtvényt,fotózunk,olvasunk,beszélgetünk,hülyéskedünk,úgyhogy hangulat az meglesz.(: :D
2010. jún. 4. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is elég a 2500! most kaját üdítőt tudsz egész napra vinni ha jó az idő egy fagyi pár száz szüleidnek van magadnak valami apróság egy ezerből kijön.
2010. jún. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!