Miért van ez? Van egy ismerősöm olyan gazdag de egyáltalán nem villog a lány megveszi a kínaiba is a cuccokat. Nem jár nagy luxus autóval se
lehet hogy gyűjt valamire
nekem egyébként szimpatikus ez az életvitel
ha gazdag legalább nem villog vele
ezt én sem értem.
ha sok pénzem lenne, én sem szórnám két kézzel, de egy kis luxust megengednék.
kényelmes, biztonságos autót, minőségi, egyedi ruhákat, és luxusnyaralásokat.
a lakást illetően nincsenek nagy igényeim, ház nem kéne, csakis lakás, persze zöldövezetben. és max. 2,5 szobás.
nekem is van egy ilyen ismerősöm, a főnököm amúgy, iszonyú gazdag, mégsem látszik rajta.
ja, és kimondottan spórolós a főnököm.
mondta amúgy, hogy gyerekkorában szegények voltak, talán ezért alakult ez ki nála.
bár mi is azok voltunk, és mégsem élnék ugyanígy, mint most, ha több pénzem lenne.
Érdekes,milyen sokan vagyunk egy véleményen.
Én is boldog lennék egy kis lakás,kis autó,sok szeretet kombinációval.Amúgy meg szimpatikus nekem is,nagyon józan gondolkodású lehet,mellesleg biztosan tudja,hogy nem feltétlenül a nagy autó és drága,csilli ruci az érték....
Én szegény vagyok, de ha sok pénzem lenne se szórnám és nem hivalkodnék. Minek?
Jó, eleinte biztos költekeznék kicsit, de csak mert sosem volt semmim és tetszene az új helyzet. De ez max 1-2 hét lenne.
Egyébként pedig van egy mondás:
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de semminek az értékét" Lehet, hogy ez a lány látja a dolgot valódi értékét...
Soha nem értettem ezt a márkás cuccok iránti nagy rajongást! Kiadni nagy összegeket,csak azért,hogy egy évig villoghasson benne. Akkor eldobhatja,vagy a szekrény mélyére rakja,mert már újabb a trendi. Sokszor még nem is látszik meg rajta,hogy milyen drága volt!
Bármennyi pénze van valakinek,inkább hasznos dolgokra költse,vagy tegye el szűkebb időkre.
Nekem is van nagyon gazdag rokonom,de konfekció öltönyben jár. 1-2 öltönye van,ami méretre szabott,a különleges alkalmakra. A feleségének is csak alkalmi ruhája készült méretre,és az sem a legutolsó divat szerinti,hanem olyan,amit néhány évig is felvehet.
Régen volt egy mondás: Nem az a gazdag,aki sokat keres,hanem az,aki nem szórja szét.
Az ismerősöd tudja,hogy a márkás cucc nem érték,csak külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!