Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.

(Ez utóbbi elég ritka).

Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?

2013. máj. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:
Hát azért tegnap majdnem a fejéhez vágtam az aranygaluskát :DDDDDDD
2013. máj. 11. 15:39
 72/79 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Mennyivel boldogabban írsz :D DE jóó :D

Komolyan ezeket olvasva,hogy a férjed képes beregelni...és magyarázkodni idegeneknek ez nem semmi :D

Tényleg ez az egész Boldoggá tette a napomat :D Szeressétek egymást nagyon ;) És a férjednek meg: Ne merd megcsalni az asszonykádat,mert nagyon szeret téged :D Becsüld meg,és mindig tekintsd Nőnek :)

Sok Boldogságot nektek :)

2013. máj. 11. 15:49
 73/79 A kérdező kommentje:
Köszi:))) Na igen, nem mindegy h mit kinek a szemszögéből nézünk:))Örülök, h ő is megosztotta a saját szemszögéből a dolgot.Soha eszembe nem jutott ilyen komolyan ez a megcsalásos téma, be is pörgettem magam rajta rendesen.De mikor elolvastam a válaszát itt már a nevetéstől folyt a könnyem:) (Pláne, h nem nyírt ki mikor olvasta, h megnéztem a fészét meg a mailjeit) :D
2013. máj. 11. 15:53
 74/79 Pendulum92 ***** válasza:
Erről a szituról az a vicc jut eszembe, amelyikben az ágyban fekszik a pár, és a nő magában ecseteli, hogy biztos rossz volt a szex, meg is hízott, most is másra gondol. Férfi: hogy a faszba tud az a légy megállni a falon??!!
2013. máj. 11. 16:05
 75/79 Pendulum92 ***** válasza:
Amúgy csak kiváncsiságból, hány évesek vagytok?
2013. máj. 11. 16:10
 76/79 A kérdező kommentje:
Szeretem azt a viccet:) Na de mentségemre szól, h ilyeneken nem szoktam filózni meg kombinálni:) Ez volt az első alkalom,h felmerült bennem:) Én 29, ő 28:)
2013. máj. 11. 17:04
 77/79 anonim válasza:

Örülök, hogy végül megnyugodhatsz és kiderült, hogy nem az van a dolog mögött, amitől minden feleség fél.

Ezek szerint a női magazinos hülye "jelek" mégsem jönnek be hehe:-D

2013. máj. 12. 00:23
 78/79 A kérdező kommentje:
:) Ettől még van benne igazság, csak-ahogy a mellékelt ábra is mutatja-nem minden esetben egyértelműen csak erről lehet szó.Figyelni azért nem árt:)
2013. máj. 12. 09:02
 79/79 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Örülök, hogy sikerült tisztázni a dolgokat.:-)

Már nem tudom, hogy hanyas hozzászóló voltam, de azt írtam, hogy beszéld meg vele a dolgot és tisztázzátok. Szerintem mindig az egyenes út a legjobb.:-)

Az aranyos volt a férjedtől, hogy beírt ide.:-) Na nem mintha tartozna elszámolással egy csomó vadidegennek, de azért aranyos.:-)

Sok boldogságot a babához! :-)

2013. máj. 12. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!