Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.

(Ez utóbbi elég ritka).

Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?

2013. máj. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:
A múltkor megtettem, nevetett de inkább kínosan...szerintem az utolsó percig tagadná hacsak nincs bizonyítékom.mindent megbeszélünk általában de ha vmiben hazudik (előfordult már de számomra jelentéktelen vlt a dolog, egyszerűen sztem nem akart veszekedést vagy nem tudom) akkor nem mondja el.nem tudok elémenni mert itthon vagyok a kicsikkel ráadásul azt sem tudom mikor merre jár (olyan a munkája h bejárja a várost egész nap)Kb mint a postások.nem tudom én most érzem úgy h eddig eszembe se jutott ilyesmi és lehet az elmúlt években voltam naiv?passz..lehet túlkombinálom.annyira nem tudom :S
2013. máj. 10. 23:06
 12/79 A kérdező kommentje:
Még ha a testbeszéd el is árulja...az nem egy konkrét kézzel fogható bizonyíték...max erősebb a gyanú.és akkor hogyan tovább?nem tudom
2013. máj. 10. 23:08
 13/79 anonim ***** válasza:
87%
Holnap, ha nem lesz otthon, nézd meg azokat a ruhákat, amiket ma hordott, hátha találsz valamit
2013. máj. 10. 23:09
 14/79 anonim ***** válasza:
87%
Esélyes a dolog, de persze nem biztos.
2013. máj. 10. 23:09
 15/79 anonim ***** válasza:
68%

szia,

figy valaki meg akar csalni valakit kimegy egy prostihoz ebédidöben.ennyi.

de szerintem szeretöje van.

nekem is volt egy bnöm aki ket even keresztül észre se vette h szeretöje van a ferjenek,mert a pasi szexelt otthon is,nehogy feltünjön bármi is.a nö meg azt hitte mindne rendben.

2013. máj. 10. 23:11
 16/79 anonim ***** válasza:
88%
En ekkor neztem meg a telefont es az elozmenyeket. Megereztem es igaz volt. Ex lett. Ezert es meg mas egyebert is.
2013. máj. 10. 23:11
 17/79 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de a kérdező helyzete sokkal nehezebb :S ott van még két pici gyerek és egy baba :/
2013. máj. 10. 23:12
 18/79 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom én őrültem-e meg vagy eddig voltam őrült, hogy nem vettem észre...
2013. máj. 10. 23:14
 19/79 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, ne mutasd, hogy sejtesz valamit, mert akkor tuti eltüntet minden bizonyítékot - persze, ha megcsal, mert még nem tudhatjuk biztosan, de tényleg érdemes lenne kicsit kutakodnod - telefon, emailek, munkahelyi barátok, számlák, kocsi..
2013. máj. 10. 23:16
 20/79 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon belelovvalod magad. Csak a túlórázás miatt gondolod, hogy szeretője van, és mert egyszer nem volt kedve szeretkezni?

Lehetnek komoly munkahelyi gondjai is, melyekkel nem akar téged terhelni. Miért kell rögtön megcsalásra gondolni?

2013. máj. 10. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!