Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.

(Ez utóbbi elég ritka).

Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?

2013. máj. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
Leginkább az érdekelne hogyan deríthetném ki...ha mail meg telefon nem igazán van, munkahelyére nem tudok bemenni meg nem is ott tartózkodik általában...ha rákérdezek és tagad az nem konkrét válasz a kérdésemre még ha el is árulja a viselkedése...főleg délután/este dolgozik nekem akkor itthon vannak a gyerekek is, el se tudok menni meg azt se tudom hol jár...
2013. máj. 11. 09:30
 52/79 anonim ***** válasza:

Ma 9.00

Annyira igazad van!!!

2013. máj. 11. 10:34
 53/79 anonim ***** válasza:
74%

Hát így már teljesen egyértelmű :( benne voltam csak gyerek nélkül,és benne is vagyok,mert nem bízok.

Ha van nője akkor vhogy kommunikálni kell nekik és ez csak telefon lehet.Nézd át a telefonját még jobban,hívás lista hívás idő,minden.

Van benne egy olyan,hogy hívás lista ott nézd meg kivel mennyit beszélt,a neveknél ott van a hívás időtartalma add össze egy napi hívásokat,nézd meg a hívás naplóban a hívások időtartalmát egyik este,írd le mennyi a bejövő és a kimenő,add össze a kimenő és a bejövő hívásokat és ott is lesz,hogy hiányoznak e percek vagy sem.Lehet kicsit bonyolult,de én mindig ezt csinálom.

Vagy üzeneteknél a kézbesítést ilyesmi.

2013. máj. 11. 11:04
 54/79 Pendulum92 ***** válasza:
#53: Ez működhetne, de mint már korábban kifejtettem, ha a munkahelyén ismerkedett meg valakivel, nem telefonon kommunikálnak.
2013. máj. 11. 12:34
 55/79 A kérdező kommentje:
Hát rákérdeztem...Teljesen elképedt.Azt mondja ahogy mondta meló után bement az irodába feltölteni, majd közben leugrott 1-2 munatársával sörözni egyet.(Tény, h nagyon ritkán csinál ilyesmit, ezért nem is haragudnék, ha igaz akkor normális dolognak tartom, főleg olyan időközönként, ahogy ő teszi).A ruhákra annyit mondott, h egyszerűen a nyári ruháit horja (tény h jobban nem öltözik ki, csak nekem jobb pasi a nyári cuccaiban) meg a haját csinálja meg mostanában, mert nagyon hosszú volt és vhogy állni kellett míg vissza nem kapta a hajvágót, h levágja.Múltkor egyszeűen nem volt kedve szexelni, azt mondja "velünk pasikkal is előfordul néha, hogy 'menstruálunk' "A virágot egy nénitől vette csak úgy olyanja volt, h vesz egy szál tulipánt tőle...és mivel tegnap kicsit több sört ivott a kelleténél (tényleg ritkán iszik) így megártott neki, rosszul lett amint hazaért és amilyen mérges voltam ő meg nem volt teljesen jól így inkább be se mert jönni aludni mire jobban lett. (Nem tűnt úgy, h zavarban lenne vagy ilyesmi).Na erre mit mondtok?Tényleg érdekelnek a vélemények.
2013. máj. 11. 12:40
 56/79 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el lehet hinni, ha ugy lattad/erezted, hogy oszinte.

De ezt mar neked kell tudni, te ismered a mimikajat es a gesztusait. Ha nem volt zavarban vagy ilyesmi, akkor szerintem ok.

Az en exem nagy gane volt. Az ugy hazudott, mint a vizfolyas, a szeme se rebbent. :) Meg persze egybol visszatamadt, de az igazi sunyisagok csak szakitas utan derultek ki.

Szerintem nalatok mas a szitu, de most mar nyugodj meg, mert ez kepes megorjiteni az embert! Torodjetek sokat egymassal!

2013. máj. 11. 12:50
 57/79 Pendulum92 ***** válasza:
100%
Logikusnak hangzik, szerintem nyugodj meg.
2013. máj. 11. 13:05
 58/79 A kérdező kommentje:

Tényleg logikusnak tűnik és nem volt olyan zavart sem.Inkább csak lesett, h mi van.

Ő is tud á hazudni mint a vízfolyás ha akar:)) Csa már a szeme állásából tudom mikor ferdíti a valót, bár nem vallaná be a világ összes kincséért sem olyankor.:)Most nem láttam rajata ezeket a jeleket.Belinkeltem neki ezt a kérdést miután felsoroltam a gyanújeleket és szóba hoztam h ezek alapján nem csak én gondolnám így...most elolvasta és fogja a fejét a szobájában.Azt mondja ebből már nem jön ki jól de gyorsan regel és válaszol ő is a "vádakra" :D

2013. máj. 11. 13:24
 59/79 A kérdező kommentje:
Még így belegondolva írtam h eddig sosem aludtunk külön bármennyire is összevesztünk.Na de eddig nem is volt saját dolgozószobája fekvőhellyel :D Remélem tényleg csak túlreagáltam, különben (innen üzenem ha olvassa) agyoncsapom egy péklapáttal:)
2013. máj. 11. 13:26
 60/79 A kérdező kommentje:

Pendulum92: Te tényleg csak 20 éves vagy?Így visszaolvasva minden válaszod értelmes, összeszedett, logikus.

Hogy a kérdésre meg visszatérjek:bízok benne, hogy csak "véletlen" volt ennyi idő alatt ennyi "jel" meg a terhességi hormonok hülyítettek meg.De aért tényleg logikusnak tűnt eddig, nem?Viszonta mit meg mond és ahogy mondta az hihető.Á, a kapcsolatokkal csak a baj van :D

2013. máj. 11. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!