Szerintetek megcsal?
8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.
(Ez utóbbi elég ritka).
Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?
Amikor 10 után ment haza, akkor fáradtnak tűnt, vagy feldobottnak?
Ha fáradt volt, valószínűleg tényleg csak több plusz munkát vállalt el.
Talán megjegyezhetnéd neki viccesen, hogy mostanában sokat adsz magadra szivi, mi történt? Csak nem egy új nő? És figyeld az arcát.
Esetleg meglephetnéd a munkahelyén este.
Csak úgy spontán mert annyira hiányzik és elé mentél, hogy együtt menjetek haza.
Nézz körül alaposan, kik vannak ott.
Ha ideges lesz akkor baj van ha nincs nője max. meglepődik.
De éppen egy nyugis pillanatban őszintén és konkrétan meg is oszthatod vele az aggodalmaidat és rákérdezhetsz.
Mondhat akármit de a testbeszéd sokat elárul.
Jobb az elején tisztázni.
Nem kell rögtön megcsalásra gondolni, főleg, ha szeret is téged.
Lehet, hogy sokat kell túlóráznia, lehet, hogy beteg, és titokban orvoshoz jár (este 8-ig is van SZTK), és vizsgálat után még visszamegy dolgozni. Ez pl. magyarázná az edzőgépet is.
Persze lehet másik nő is a dologban.
Nem tudom, milyen a viszonyotok. Mit szólna hozzá, ha egyenesen megbeszélnéd vele, hogy mostanában kicsit féltékenyebb vagy, mert feltűnt 1-2 dolog. Lehet, hogy nincs igazad, de szeretnéd, hogy megnyugtasson, hiszen terhesen nem kéne kitenned magad ilyen aggodalmaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!