Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.

(Ez utóbbi elég ritka).

Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?

2013. máj. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
100%
*lovallod és nem lovvalod elszúrtam :)
2013. máj. 10. 23:17
 22/79 A kérdező kommentje:
Mert ismerem.Ha gondja van mondja, ha akarom ha nem és órákig panaszkodik.Igen, valóban nem sok ez így...Csak...fura.De tényleg lehet, h igazad van és csak túlpörgetem magam rajta.Viszont soha nem viselkedett így, voltak már nagyobb gondjai is, több meló, gondok stb...
2013. máj. 10. 23:19
 23/79 anonim ***** válasza:
83%
Hétvégén is dolgozik? Vagy akkor kettesben (persze gyerekekkel) lesztek?
2013. máj. 10. 23:20
 24/79 A kérdező kommentje:
Egyébként pont h nem vagyok az a fajta, aki rögtön megcsalásra gondol:) Sőt, eddig meg se fordult bennem soha, bármi volt is...én sem értem miért jött rám most ez az érzés.
2013. máj. 10. 23:20
 25/79 A kérdező kommentje:
Most hétvégén nem mert programunk let volna csak le lett mondva.Egyébként szombatonként szokott rövidebb ideig.
2013. máj. 10. 23:21
 26/79 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pedig mindenképpen ismét beszélned kell vele. Akár van megcsalás van a dologban, akár nincs. Mert így csak neked lesz rossz. Mindenben a kis jeleket fogod keresni, akár megcsal, akár nem.

Megbocsájtanál neki, ha mégis?

2013. máj. 10. 23:23
 27/79 A kérdező kommentje:
Szóval most hazajött egyből fürdőszoba, bent volt vagy 10 percig aztán idejött h ne haragudjak h sokáig tartott.Nem nagyon tudtam hozzászólni, sztem azt hiszi az a bajom h mérges vagyok mert a gyerekek kiidegeltek ma vagy ilyesmi...annyit mondtam neki, h vacsora a konyhában, remélem nem főzte fölöslegesen.Erre kiment sztem bent van a dolgozószobájában.Ez se vall rá, ha ilyen vagyok addig nyaggat íg el nem modom mi van.
2013. máj. 10. 23:23
 28/79 anonim ***** válasza:
100%

Az is megnehezíti a helyzeted, hogy a férjed konfliktuskerülő, és inkább sumákol, mint őszinte.

Én - de ez nem tanács, csak válasz a kérdésre! - valószínűleg megnézném a telefonját, de ha te megteszed, ne számíts nagy dolgokra. Nem hiszem, hogy bizonyítékot fogsz találni, inkább további "jeleket" (hívások ismeretlen számról stb.), legalábbis amiket te abban a helyzetben úgy fogsz értelmezni.:(

Talán próbálj először megnyugodni és kivárni.

2013. máj. 10. 23:24
 29/79 A kérdező kommentje:
Megbocsájtanék-e?Őszintén szólva még a feltételezés (hogy esetleg van valakije) is új, furcsa érzés, fogalmam sincs.De igazad van, sztem most már mindenben azt fogom nézni mit miért csinál, mi a más mint a megszokott stb :S
2013. máj. 10. 23:25
 30/79 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most te nyaggasd addig, míg el nem mondja, mi a baj. Főleg, hogy holnap nem kell dolgozni.

Szedd ki belőle, mi ez a sok hirtelen túlmunka, miért ilyen későn jár haza mostanában, stb.

Persze nem számonkérően, inkább aggódón, kedvesen.

2013. máj. 10. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!