Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.

(Ez utóbbi elég ritka).

Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?

2013. máj. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 Dombazs válasza:
100%

Először is Szia minden kedves kommentelőnek :)

Bemutatkoznék , a Tékozló férj szerepében : Dombazs

A tegnapi napom a következőképpen alakult:

A második kerületi címlistámat sétáltam végig gázmérőket leolvasva és sajnos sokan nem voltak otthon a megadott időpontokban így számomra könnyű és gyors napnak indult a tegnap. Aztán minden elromlott fél 5 körül mikor elkezdett égni a telefonom a hívásoktól (itt fűzném hozzá hogy csak ismeretlenekkel folytatok beszélgetést rajta mivel minden fogyasztóval évente egyszer találkozok :D ) , hogy "most értünk haza láttuk az értesítést nem jönne vissza ?...a második időpont nem jó....ragaszkodok hogy fényképes leolvasás legyen nem bediktált.....stb"

Így kénytelen voltam föl le rohangászni a címek között ahelyett hogy haladhattam volna ütem szerint a leolvasásokkal. Aki kicsit ismerős a környéken az tudja ( aki nem annak a google a barátja nézze meg melyik szakaszról beszélek)hogy ez nem egy felemelő dolog vend utca 17ből a cimbalom utca 8ba visszarohanni majd vissza a vendbe mikor ott várnak időpontra majd a pusztaszeri 49be mert megint hínak hogy 1 lakó hazajött.

Ez azért nem jó nekem mert az időpontról késve is ki kell menni mindenkihez ha már miattam vesz ki szabadságot valaki vagy épp vidékről pont a leolvasás miatt utazik fel az ingatlanába, akit meg nem találtam otthon annak adtam másik időpontot hogy mikor legyen otthon ..... de ez kicsit bonyolult dolog ahhoz hogy végigmagyarázzam. Akinél volt már gázóra leolvasás az tudja hogy nagyjából mi a menete ennek.

Lényeg az hogy mikor végeztem a címlistámmal már 8 óra elmúlt és haza nem értem volna hogy a 9órai zárásra feltöltsem az adatokat, így az irodába mentem be hogy ott töltsek fel.

Na és itt jön a fordulat :)

Nem egyedüli leolvasóként voltam ott hanem mint mondani szokták : összefújta a szemetet a szél :D

Ritka esetek egyikébe csöppentem mikor többen összefutottunk és a míg a rendszer feltöltésbe volt sztorizgatni kezdtünk ( mivel mind látunk cifra dolgokat - befalazott mérőket, porszívó csővel átkötött vezetékeket mérő óra nélkül...stb ) az irodával szemközti kocsmában pár pohár majd kosró sör mellett . Jah a legfontosabb ARANY PÉNTEK volt tehát pohár áráért korsó jár :D így kicsit többet is ittunk mint máskor :D

Szóval 10 körül járt már mire feleszméltünk hogy vissza kellene szerezni a leolvasókat az irodából és el kellene indulni haza.

Innen már mátrix stílusban megközelítettük a Kálvin téri metróállomást és elindultunk haza pár kisboltot meglátogatva - nem kell ecsetelni mit vettünk szerintem.

Haza érve már nagyon fájt a fejem és folyamatosan kikívánkozott a felesleges mennyiség a sörből ezért próbáltam elkerülni a páromat, mivel szégyelltem magam a helyzetem miatt. sajnos bekövetkezett pár dolog is amiket olvashattatok az ő írásaiban így ezeket már nem írnám le újból.

Az hogy a konyhaasztalhoz ülve elaludtam majd a földre esve is világossá tette számomra hajnal negyed 4es ébredésemkor hogy ne ébresszem föl azzal hogy mosdatlanul befekszem mellé mert tusolni nem volt kedvem hangulatban keltem fel, így bevonultam a szobámba ledőlni gondolva hogy majd reggel rendbe szedem magamat.

2013. máj. 11. 14:00
 62/79 anonim ***** válasza:

Épp azt akartam kérdezni, hogy nem lehet-e, hogy csak a haverjaival lumpolt és kieresztette a gőzt aztán kikerül, hogy ne érezd a piaszagot mert balhé lehet belőle. Lehet, hogy a fürdőben csak a piaszagtól szabadult meg azért nem ment elsőre hozzád, mikor hazaért...

Egyébként milyen munka az, ahol még késő éjjel is bent vannak össze-vissza /leszámítva a 2-3 műszakos tól-ig állásokat/?

2013. máj. 11. 14:01
 63/79 A kérdező kommentje:
Na most olvasom a válaszát csak azt mondja a vége lemaradt, berohant pótolni :D Hát kész, aranypéntek miatt sztem minden pasi megbocsájtja neki a tegnapot :DDDD
2013. máj. 11. 14:05
 64/79 A kérdező kommentje:
Nem balhéznék a pia miatt, szökőévben egyszer rúgik be:))) De így olvasva még vicces is a sztori az ő szemszögéből:)
2013. máj. 11. 14:06
 65/79 anonim ***** válasza:
100%

Na, minden jo, ha a vege jo! :)

Szeressetek egymast, jo fejek vagytok mindketten! :)

2013. máj. 11. 14:06
 66/79 Dombazs válasza:
100%

folytatás következik mert levágta a végét a terjedelme miatt :DDD

Itt mindenki gondoljon rólam amit akar , de én tudom hogy ha 1 év alatt ha 2x elmegyek berúgni az már nagy szó így nincs gyakorlatom benne hogy mikor nem kell még egybe bele inni. Szóval az alkoholista életmód távol áll tőlem .

Többet adok magara....... Hát igen ez mostanában előfordul és ennek oka az hogy már nem egy tüzépen szenvedek melós cuccban ahol nem fontos hogyan nézek ki ( viszont szépen kialakultak a pakolásnak hála az izmaim) hanem "rohadt gazdag " budai sznobok villáiba kell bemenni és néznek furcsán már akkor is ha kicsit izzadtab vagy a napi sétától mire hozzájuk csengetsz be ,nem mint előző hónapokban amikor a 8kerben dolgoztam ahol nem nézték hogy vagyok öltözve.

Ha van még kérdés írjatok nyugodtan szívesen válaszolok mindenkinek és akit érdekel egy nagyjából saját időbeosztású 100 %ig teljesítményarányos bérezésű munka annak ajánlom a méróóra leolvasó munkakört :)

2013. máj. 11. 14:08
 67/79 A kérdező kommentje:
Fian :D Szerencsétlen fogyasztó csak azt tudja, h új jogszabály szerint bármikor visszarángathat azt meg pont lesz@arja, h a leolvasónak van családja is meg egy féltékeny felsége várandósan :D Mondjuk miért is érdekelné.Ez a munkád, végezd, így vannak sokan sok munkával:) Basszus most nagyon röhögök:)))
2013. máj. 11. 14:24
 68/79 Pendulum92 ***** válasza:
100%

Köszönöm Kérdező, igyekeztem a lehetőségekben mérten értelmesen hozzászólni. Sajnálom, hogy alaptalanul meggyanusítottam a férjed, a leírásod alapján másra aligha lehetett gondolni.

Látom rendben van minden, de egyet sose felejtsetek el: egy kapcsolatot állandóan ápolni kell. Még akkor is szenteljetek időt egymásra, ha épp minden oké, úgy maradhat csak ebben az állapotában.

Sok sikert a 3. babához ;)

2013. máj. 11. 14:50
 69/79 A kérdező kommentje:
Igen, én is mondtam neki, ha ő látta volna ezt a kérdést így kívülállóként valszeg neki is úgy tűnt volna:) Na most csináltam neki frankfurti levest a másnapos gyomrára:))))
2013. máj. 11. 14:51
 70/79 Pendulum92 ***** válasza:
100%
Nincs neki olyan rossz dolga ;) :D
2013. máj. 11. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!