Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal?

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.

(Ez utóbbi elég ritka).

Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?

2013. máj. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
Igazából nem a túlóra ami fura.Az összes többi, a viselkedése, amiket most leírtam.Teljesen más mint a megszokott.A túlórát még el is hiszem amit mond h miért van, logikus.Mondjuk azért az akkor is durva, hogy este 11kor esik haza....
2013. máj. 10. 23:30
 32/79 Pendulum92 ***** válasza:
91%

A hirtelen megváltozott szokások általában erősen utalnak rá... Amint írtad például, hogy újabban jobban ad magára. Márpedig egy férfi akkor kezd hirtelen adni magára, ha addig nem adott annyira, ha tetszeni akar valakinek. Munkahelyén pedig valszeg nem neked akar...

Összességében véve amiket elmondtál szinte mind arra utal...

Nem laposodtatok el? Vannak közös programjaitok? Nem köt le túlságosan a két gyerek?

20/F

2013. máj. 10. 23:52
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, mi történt
2013. máj. 10. 23:53
 34/79 anonim ***** válasza:
100%

A telefonját hogyan kezeli?

A volt férjem egyik legnagyobb hibája az volt, hogy az addig hanyagul ledobott mobilt elkezdte vigyázni. Mindig lefelé tette le, a wc-re is vitte magával, eleggé nyilvánvaló volt. Persze volt több dolog is, újra rágózott, fogyózott, szép ruhák, túlóra, stb.

2013. máj. 11. 00:13
 35/79 anonim válasza:
100%

Sanszos, a jelek annyira tipikusak, hogy alig hiszem el, hogy tényleg igaz lehet, amit a magazinokban írnak a félrelépő férfi körüli gyanús jelekről (hirtelen ajándék, visszautasítja a szexet, elkezd adni a külsejére, folyton túlórázik, másképp viselkedik)

Szegény, biztos nagyon nagyon ideges vagy emiatt. Gondolj a babára a hasadban, próbálj ne idegeskedni.

(mintha lehetne...)

Nem szép dolog tudom, de sztem is nézd meg a teledfonját, emailjét. Figyelj tovább. Ha türelmes vagy és végül kiderül, hogy nincs megcsalás, akkor hálás leszel magadnak, hogy diszkréten elintézted magadban és nem lett féltékenységi dráma belőle.

Meg azon gondolkodj el, hogy mi van akkor, ha megcsal. Kitartanál mellette ennek ellenére? Lehet, hogy jobb nem tudni egy esetleges kalandról, ha nem fordul komolyra a dolog?

2013. máj. 11. 01:23
 36/79 anonim ***** válasza:
100%

Jól gondold át, tényleg tudni akarod-e?

Mi nők, sokszor agyalunk, tudni akarjuk, csak abba nem gondolunk bele, mi van, ha megtudjuk, amit tudni akartunk:))

Mi van, ha addig nyaggatod, amíg bevallja?

Arra gondolsz, inkább meg sem kérdezted volna...

Tudod mit teszel akkor?

De az az igazság, hogy én is megkérdezném tőle,nem hagynám ennyiben.

2013. máj. 11. 06:45
 37/79 anonim ***** válasza:
88%

A jelek valóban gyanúsak,és a női megérzés nem szokott becsapni...

Ha nem lennél állapotos, lehet hogy kérdőre kéne vonni.Csak lehet, hogy az igazság fájna.

Viszont a bizonytalanság de jó...

De gondolkozz el rajta, ha kiderül, hogy megcsal mégis, végig idegeskeded a hátralevő hónapokat?Vagy elválsz?

Gondolom, nem,a gyerekek miatt.

Nehéz lehet neked most.

Én rákérdeznék,ha tagad, figyelném.

Majd írj a fejleményekről.

2013. máj. 11. 06:59
 38/79 anonim ***** válasza:
87%
Ezek a tipikus jelek, sajnos...
2013. máj. 11. 07:01
 39/79 anonim ***** válasza:
100%
Amikor legközelebb túlórázik, menj el a munkahelyére, csengess be és nézd meg, hogy ott van e.
2013. máj. 11. 07:13
 40/79 Pendulum92 ***** válasza:

"Amikor legközelebb túlórázik, menj el a munkahelyére, csengess be és nézd meg, hogy ott van e."

A kedves kérdező írta, hogy ez nem lehetséges, mert az egész városban dolgozik, nincs konkrét munkahelye.

2013. máj. 11. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!