Szerintetek megcsal?
8 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 gyerkőcünk.Most várjuk a harmadikat.Nem volt még eddig semmi jel megcsalásra, eszembe se jutott soha.A munkája olyan, hogy van, hogy hazaér már du 5kor, van, hogy csak este 7-8kor.
(Ez utóbbi elég ritka).
Múltkor minden átmenet nélkül vett nekem virágot (soha nem tette).Másnap felhívott délután, hogy elég későn ér majd haza....Hazajött 10 óra után...általában minden nap szeretkezne, sajnos nekem mostanában ritkán van rá igényem.Aznap kezdeményezni akartam de kedvesen rámszólt, hogy "most ne".Soha az életben nem mondott ilyet, sőt!Az utóbbi 1-2 hétben mintha jobban adna magára mikor dolgozni megy.Aznap mikor későn ért haza és elutasított még meg is jegyezte pár perc beszélgetés után, hogy venni kéne itthonra edzőgépet mert szerinte elhagyta magát, kellene egy kis izom O.o Ilyet se hallottam még tőle, nem az a sportolós fajta...Aztán egy darabig megint időben járt haza.Ma küldött egy sms-t fél 8kor (úgy volt, hogy 7ig van, legkésőbb 8ra hazaér), hogy tovább tart a munka és még utána bemegy az irodába is, majd jön, nem tudja mikor....Még nem ért haza.Van okom aggódni vagy csak túlkombinálom?(24 hetes terhes vagyok, várandósan picit mindig féltékenyebb voltam, de a normális határokon belül).Ti mire gondolnátok?Mit tennétek?
"Nem gonolom h ellaposodtunk volna.Sőt, volt, hogy én akartam válni régebben, kézzel-lábbal tepert"
A kettő sajnos nem üti ki egymást. Sok férfi a felesége által nyújtott kényelmet semmi pénzért nem adná fel, mikor büntetlenül elmehet szexelni mással is.Az ilyen erkölcstelen embereknek ez nem téma, otthon kaja, rend, "munkahelyén" tudodmit talál...
De ne legyen igazam kedves kérdező.
Hát ha hozzáférsz az e-mailokhoz és fb-hoz akkor persze hogy nem hagy ott semmi gyanúsat. Ez nyilvánvaló. Azért ettől ne legyél nyugodt...
Kérdezz rá, de csak akkor, ha szembe mersz nézni mindenféle válasszal, mert lehet hogy olyat válaszol, amit nem is akarnál tudni!
Amiket csinál, több mint gyanús. És annak oka van, másképp nem viselkedne így!
"Most néztem meg a mailjeit meg a facebookját.csak munkahelyi téma, a világon semmi gyanús"
Ez nem mérvadó sajnos, ha a munkahelyén csinálja a dolgait, nem kell maileznie, vagy facebookoznia senkivel, mivel minden nap tud szóban.
Nem is nyugodtam meg h semmi gyanús, sőt!hiába h hozzáférek eddig is volt olyan amit találtam (nem kutakodtam, vmi számot kerestem nála ezért léptem be és volt olyan beszélgetés aminek semmi köze megcsaláshoz "csak" más hazugsághoz amit tudhatott h ha kiderül mérges leszek.mégsem törölte)fura h most semmi....
"A kettő sajnos nem üti ki egymást. Sok férfi a felesége által nyújtott kényelmet semmi pénzért nem adná fel, mikor büntetlenül elmehet szexelni mással is.Az ilyen erkölcstelen embereknek ez nem téma, otthon kaja, rend, "munkahelyén" tudodmit talál... "
igen, tudom h ez a kettő nem üti, egymástól függetlenül akartam íri ezt a 2 gondolatot, csak hülyén fogalmaztam.a lényeg h nem laposodtunk el ebbe szinte biztos vagyok bár ki tudja...a másik meg h volt olyan is amikor nekem elegem lett viért belőle...mondtam neki h ha nem akar elválni ok, de akkor engem hagyjon békén keressen szeretőt....a reakciója egyértelműen arra mutatott h semmi kedve jó neki velem ha akarnám se tudnék mást rátukmálni még egy szexre se.ilyen szempontból konzervatív volt mindig.de ezek régen voltak, hullámvölgyben.azóta rendbejöttünk ezért is vállaltuk be a 3. babát....a hétköznapokban semmi változás, tervez velem stb....mondom max azt tudom elképzelni h a sok új ember újdonság...és elcsábult.nem gondolnám (még) h ha megcsalás is de komoly lenne.ki kéne vhogy dríteni egyértelműen.a rákérdezésnél nem fogja bevallani (vagy max jobban vigyáz) még ha a visekedése meg reakciója által megerősítve is érzem a gyanúm az nem kézzel fogható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!