Netes kapcsolat, mikor mondjam el?
Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy férfival, akivel most hétvégén fogok először találkozni. Már rég óta levelezünk és webkameráztunk is. Úgy tűnik nagyon komoly a kapcsolatunk és ha minden jól megy hétvégén akkor hamarosan össze is költözünk. Amit nem tud, hogy én időközben szültem és van egy 4 hetes kislányom. Szerintetek hogy mondjam el, mert előbb utóbb kiderül és nem akarom, hogy ez akadály legyen.2013. máj. 10. 17:04
31/37 anonim válasza:
Vagy kiderülne, hogy ő meg egy erőteljes férfi vonásokkal rendelkező leszbikus fegyőrnő.
32/37 anonim válasza:
Nagyon hallgat a kérdező, fake gyanús!!!
33/37 anonim válasza:
Fürdeti a gyereket néma csendben, miközben szkájpol az úriemberrel.
35/37 anonim válasza:
Kedves kérdező! Kérlek küldd el a címed privátban és karácsonyra kapsz tőlem egy fogamzásgátló vakcinát!
ÉN köszönöm.
36/37 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit szólt a pasas az új gyerekéhez.
37/37 anonim válasza:
Ja en is! :) Hogy sikerult a randi kerdezo? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!