Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes kapcsolat, mikor mondjam...

Netes kapcsolat, mikor mondjam el?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy férfival, akivel most hétvégén fogok először találkozni. Már rég óta levelezünk és webkameráztunk is. Úgy tűnik nagyon komoly a kapcsolatunk és ha minden jól megy hétvégén akkor hamarosan össze is költözünk. Amit nem tud, hogy én időközben szültem és van egy 4 hetes kislányom. Szerintetek hogy mondjam el, mert előbb utóbb kiderül és nem akarom, hogy ez akadály legyen.
2013. máj. 10. 17:04
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem , ez az első találka, mert ő is, de én ég jobban tartottam attól, hogy egy ismeretlennek találkozzam. Mondtam neki, hogy idő kel nekem, majd ha megismertük egymást, és napi kapcsolatban lesünk neten, telefonon akkor lehet találkozni, mert nem lesz kínos csend, ismerjük a másik mindennapjait.
2013. máj. 10. 17:25
 12/37 anonim ***** válasza:
94%

Kamu... Jelentettem. :)

Ilyen ostoba ember nincs, tuti kitaláció.

13/37 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez nálam kimeríti a "kész átverés" fogalmát! Ezt hogy gondoltad? Mikor akartad vele közölni ezt a kis apróságot, hogy gyereked lesz/van!? Az alap az lett volna, hogy rögtön elmondod, ahogy megismerkedtek!!! Hát, sok jóra ne számíts...
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem igaz.

Legalábbis nagyon remélem, hogy egy olyan nőből nem lesz édesanya, aki komolynak nevezi azt a kapcsolatot(?), amiben a felek még csak nem is találkoztak egymással. Persze, ha mégis igaz, akkor igencsak gyanús, hogy a Tündérkével szállást kerestek magatoknak, és remélitek, hogy egy jóhiszemű szerelmes (és kellően ostoba) pasas majd eltart titeket.

(Nem voltál neki gyanús, azidő alatt, míg a szülőszobán voltál? Ekkora kamut, jéézus.)

2013. máj. 10. 17:30
 15/37 anonim ***** válasza:
80%

4-5 napnál tovább nem tartják bent a kórházban, ha minden rendben van a picivel, és az anyukával is. Kitalált rá valamit, hogy valami dolga volt- gondolom.

Én elmondtam volna a srácnak, hogy terhes vagyok- de a gyermekem apja terhesen magamra hagyott. Ez így lett volna korrekt.

2013. máj. 10. 17:34
 16/37 anonim ***** válasza:
82%
Kamu. De ha nem lenne azt esküszöm kideríteném hogy hol laksz én elvitetném tőled a gyereket minél messzibre. Szánalmas vagy.
2013. máj. 10. 17:35
 17/37 anonim ***** válasza:
93%

6 hónapos terhes volt, amikor megismerkedtek, tehát kb. 4 hónapja levelezgetnek. Ennyi idő után komoly a kapcsolat, össze is költöznek. Ja, és kamerán keresztül nem tűnt fel a srácnak, hogy a kérdező terhes. Hát persze...

Vagy kamu (amit remélek), vagy a kérdező fejében igen nagy sötétség uralkodik.

2013. máj. 10. 17:39
 18/37 anonim ***** válasza:
93%

Sehol nem írta, hogy magára hagyta a gyerek apja. Azt írta egyedül vállalt gyereket. A kérdés meg botrányos. De vicces is, hogy vannak ilyen hülye emberek. Kérdező, ugye nem jársz szavazni?

Örülj, ha a talin a pasas nem pofoz fel, mert széthazudtál neki mindent.

2013. máj. 10. 17:41
 19/37 anonim ***** válasza:
97%
Dugd el a gyereket. Eddig is tök jól megoldottad. Szerintem az elkövetkezendő tíz évben sem lesz gond, nem fogja észrevenni.
2013. máj. 10. 17:44
 20/37 anonim ***** válasza:
97%

Ez tuti, h fake kerdes. Ilyen hulye nem lehet senki...

Mikor irtad, h olyan pici a lanyod, h siman lehet az uj parod az apja, azt hittem az lesz a mondat, h olyan pici, addig berakom az agynemutartoba... En, ha pasi lennek, ugy futnek, hatra sem neznek...

Hat ilyet...?!

2013. máj. 10. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!