Netes kapcsolat, mikor mondjam el?
Kamu... Jelentettem. :)
Ilyen ostoba ember nincs, tuti kitaláció.
Szerintem sem igaz.
Legalábbis nagyon remélem, hogy egy olyan nőből nem lesz édesanya, aki komolynak nevezi azt a kapcsolatot(?), amiben a felek még csak nem is találkoztak egymással. Persze, ha mégis igaz, akkor igencsak gyanús, hogy a Tündérkével szállást kerestek magatoknak, és remélitek, hogy egy jóhiszemű szerelmes (és kellően ostoba) pasas majd eltart titeket.
(Nem voltál neki gyanús, azidő alatt, míg a szülőszobán voltál? Ekkora kamut, jéézus.)
4-5 napnál tovább nem tartják bent a kórházban, ha minden rendben van a picivel, és az anyukával is. Kitalált rá valamit, hogy valami dolga volt- gondolom.
Én elmondtam volna a srácnak, hogy terhes vagyok- de a gyermekem apja terhesen magamra hagyott. Ez így lett volna korrekt.
6 hónapos terhes volt, amikor megismerkedtek, tehát kb. 4 hónapja levelezgetnek. Ennyi idő után komoly a kapcsolat, össze is költöznek. Ja, és kamerán keresztül nem tűnt fel a srácnak, hogy a kérdező terhes. Hát persze...
Vagy kamu (amit remélek), vagy a kérdező fejében igen nagy sötétség uralkodik.
Sehol nem írta, hogy magára hagyta a gyerek apja. Azt írta egyedül vállalt gyereket. A kérdés meg botrányos. De vicces is, hogy vannak ilyen hülye emberek. Kérdező, ugye nem jársz szavazni?
Örülj, ha a talin a pasas nem pofoz fel, mert széthazudtál neki mindent.
Ez tuti, h fake kerdes. Ilyen hulye nem lehet senki...
Mikor irtad, h olyan pici a lanyod, h siman lehet az uj parod az apja, azt hittem az lesz a mondat, h olyan pici, addig berakom az agynemutartoba... En, ha pasi lennek, ugy futnek, hatra sem neznek...
Hat ilyet...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!