Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes kapcsolat, mikor mondjam...

Netes kapcsolat, mikor mondjam el?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy férfival, akivel most hétvégén fogok először találkozni. Már rég óta levelezünk és webkameráztunk is. Úgy tűnik nagyon komoly a kapcsolatunk és ha minden jól megy hétvégén akkor hamarosan össze is költözünk. Amit nem tud, hogy én időközben szültem és van egy 4 hetes kislányom. Szerintetek hogy mondjam el, mert előbb utóbb kiderül és nem akarom, hogy ez akadály legyen.
2013. máj. 10. 17:04
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ezt még a találka előtt el kell neki mondanod
2013. máj. 10. 17:07
 2/37 A kérdező kommentje:

Holnap délután lesz a találka, akkor ér ide vonattal hozzám.

Ma este pedig, ha végez a munkával beszélünk telefonon. Mondjam el ma? De hogyan??

2013. máj. 10. 17:08
 3/37 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon komoly kapcsolat lehet tenyleg, ha nem tudja, hogy szultel, ezekszerint azt sem, hogy varandos voltal, es most fogtok eloszor talalkozni.

De persze, hamarosan osszekoltoztok.

Lehet, hogy en vagyok kicsit racionalisabb, de most komolyan EZ MI?

2013. máj. 10. 17:09
 4/37 A kérdező kommentje:
6 hónapos terhes voltam, mikor rátaláltam. Sokat küzdöttem rendes kapcsolatért, nem jött össze. A gyerekem is ezért van, mert úgy voltam vele, hogy itt az ideje, ha nincs társ akkor egydül...
2013. máj. 10. 17:12
 5/37 anonim ***** válasza:
98%

Ez igy szep, de hogy gondolhatsz osszekoltozesre, ha eleve hazugsagra epitesz egy kapcsolatot, raadasul meg sosem talalkoztatok? Neha komolyan nem ertem az embereket.

A pasi helyeben futva menekulnek.

2013. máj. 10. 17:16
 6/37 anonim ***** válasza:
97%

Es igen, hogy a kerdesedre is valaszoljak, meg most mondd el neki, hogy ne kelljen feleslegesen elmennie hozzad. Az aztan mar tenyleg mindennek a teteje lenne, ha akkor szembesitened mindennel, amikor megerkezik.

Ha ettol fuggetlenul kivancsi rad, ugyis keresni fog.

2013. máj. 10. 17:19
 7/37 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy olyan pici a lányom, simán lehetne az új párom az apukája. Viszont terhesen biztos nem akart volna velem ismerkedni viszont így, hogy megszültem és nem nézek ki terhesnek, van esélyem.
2013. máj. 10. 17:21
 8/37 anonim ***** válasza:
97%

Bocs, de meg az jutott eszembe, hogy amikor talalkozni akart veled - mert feltetelezem eddig is jott volna - akkor neked atfutott a fejedben, hogy na azt nem kene, mert most elegge terhes vagyok, es olyankor mit mondtal, miert nem?

Nem bantani akarlak, csak egyszeruen fel nem foghatom az egeszet.

2013. máj. 10. 17:22
 9/37 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem már régen el kellett volna mondanod! Legkésőbb akkor, mikor érezted, hogy kezd komolyra fordulni a dolog.

Ezek után ne lepődj meg ha már a hétvégi találkozóból sem lesz semmi.

Mégis mikor gondoltad elmondani? Babakocsival várod és bemutatod neki a jövendőbeli lányát?

Itt nem azzal van baj, hogy van egy kislányod, hanem azzal, hogy eddig hazudtál neki, ha szépen fogalmazunk, akkor csak nem mondtad el neki az igazat, de egy a lényeg: nem voltál őszinte!

2013. máj. 10. 17:23
 10/37 anonim ***** válasza:
50%
Egyebkent o szeretne gyereket? Beszeltetek ilyesmirol? Beszeltetek arrol, hogy mit szolna mas gyerekehez?
2013. máj. 10. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!