Netes kapcsolat, mikor mondjam el?
Holnap délután lesz a találka, akkor ér ide vonattal hozzám.
Ma este pedig, ha végez a munkával beszélünk telefonon. Mondjam el ma? De hogyan??
Nagyon komoly kapcsolat lehet tenyleg, ha nem tudja, hogy szultel, ezekszerint azt sem, hogy varandos voltal, es most fogtok eloszor talalkozni.
De persze, hamarosan osszekoltoztok.
Lehet, hogy en vagyok kicsit racionalisabb, de most komolyan EZ MI?
Ez igy szep, de hogy gondolhatsz osszekoltozesre, ha eleve hazugsagra epitesz egy kapcsolatot, raadasul meg sosem talalkoztatok? Neha komolyan nem ertem az embereket.
A pasi helyeben futva menekulnek.
Es igen, hogy a kerdesedre is valaszoljak, meg most mondd el neki, hogy ne kelljen feleslegesen elmennie hozzad. Az aztan mar tenyleg mindennek a teteje lenne, ha akkor szembesitened mindennel, amikor megerkezik.
Ha ettol fuggetlenul kivancsi rad, ugyis keresni fog.
Bocs, de meg az jutott eszembe, hogy amikor talalkozni akart veled - mert feltetelezem eddig is jott volna - akkor neked atfutott a fejedben, hogy na azt nem kene, mert most elegge terhes vagyok, es olyankor mit mondtal, miert nem?
Nem bantani akarlak, csak egyszeruen fel nem foghatom az egeszet.
Szerintem már régen el kellett volna mondanod! Legkésőbb akkor, mikor érezted, hogy kezd komolyra fordulni a dolog.
Ezek után ne lepődj meg ha már a hétvégi találkozóból sem lesz semmi.
Mégis mikor gondoltad elmondani? Babakocsival várod és bemutatod neki a jövendőbeli lányát?
Itt nem azzal van baj, hogy van egy kislányod, hanem azzal, hogy eddig hazudtál neki, ha szépen fogalmazunk, akkor csak nem mondtad el neki az igazat, de egy a lényeg: nem voltál őszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!