Netes kapcsolat, mikor mondjam el?
Vicces vagy! :D Ez kész!
"ha minden jól megy hétvégén akkor hamarosan össze is költözünk"
Ezt elfelejtheted, mert nem fog jól menni semmi. Akkora sokk lesz ez neki, hogy köpni-nyelni nem fog tudni.
Persze ez nem zárja ki, hogy később összeköltözhettek, de a jókedélyű, vidám, nyugodt találkozó már kútba esett.
Miért van minden válasz lepontozva?
Mit gondoltál, majd azt írják, hogy a pasas repkedni fog az örömtől, hogy de jó, már nem is kell gyereket csinálni sem, mert valaki már megcsinálta???
"hogy de jó, már nem is kell gyereket csinálni sem"
XDDDDDDDDXDDDDDDDDDXDDDDDDDD
sztem elszúrtad
ha elmondod neki ha nem, sztem nem lesz megértő, bár inkább mond el, mert így még ki tudja vonattal odautazik-e hozzád, de ha vmiért ez a kapcsolat nem jön össze akkor ez rajtad múlott.
de én hajlok afelé h kamu a kérdés ...csak nem tudom mi értelme volt kiírni...
Szerintem is kamu, mert a gyereksírás elkerülhetetlen ebben a 4 hétben. Szóval már rég tudna róla a pasi, hogy van gyerek is, ha igaz lenne a sztori.
Belegondolok én is ritkán tudom úgy felhívni a sógornőmet, hogy a háttérben ne lenne gyereksírás. Ha már csak 10 percet beszélünk, tuti, hogy "megszólal" a gyerek.
Hány éves vagy és milyen végzettséged van? Mindkettőre vannak tippjeim.
Nem lehetsz ilyen naív.
Nem lehetsz ilyen szemét.
A chatelést kapcsolatnak hívni 11 éves korban szokás. Még a találkozás előtt el KELL mondanod neki hogy mi a helyzet, mert hidd el, a randik után is nyugodt szívvel ki fog dobni hogyha nem tudja feldolgozni a helyzetet. Az is elég kemény hogy végig hazudtál neki... jól indult a "kapcsolat", és hasonlóan szépen fog végződni.
ezen az ágyneműtartóson én is jót röhögtem köszönjük :D
kérdező, szerintem te hazudsz...ennyire ostoba nem lehetsz
1,azt hiszed h egy netes nagy szerelemből majd rögtön összeköltözés lesz
2, szülsz egy gyereket apa nélkül, mert csak magadra gondolsz h neked kell gyerek és nem arra h a babának talán jó lenne ha lenne családja
3, átvered a "szerelmed" és azt hiszed ezt meg fogja pikkpakk bocsátani
hidd el van pasi a Földön aki el fog fogadni gyerekkel is, de csak ha őszinte vagy nem pedig ha eltitkolod előle aztán elvárod h még vmikor is megbízzon benned. Másrészt nekem is fura h hetekig a gyerek fel sem sírt mikor a pasival beszéltél...vagy addig kiraktad az udvarra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!