Úgy érzem, megbolondulok! Mit csináljak?
Kösd le magad! De úgy, hogy ne legyen időd rá gondolni. Ne aggódj, túl lehet élni mindent, az ember nagyon erős.
Vállalj például plusz munkát. A munka rengeteget segít, napi 14 órát is eltölthetsz vele akár, utána meg csak bezuhansz az ágyba. Így nem rajta fogsz gondolkozni, és hát anyagilag se lesz rossz :)
elhiszem, h mennyire rossz most neked. először is fogadd baráti ölelésemet! :)
egy 6 éves kapcsolat azért nem kutya, gondolom ő volt az első igazi nagy szerelem, sok szépet éltetek át együtt.
na de azt se hagyd ki a számvetésből, h a végén ocsmány módon viselkedett, és egy ilyen ember nem érdemli meg, h keseregj miatta.
most ne is erőltesd a randizást, inkább magaddal törődj, tanuld az önismeretet, temetkezz a munkába, sportba, foglald el magad, és kérd meg a hozzád közelállókat, h hanyagolják a pasitémát.
tanuld meg újra élvezni az életet, legyél boldog egyedül is! mire a folyamat végén vagy, már te fogod a legjobban várni, h egy kedves sráccal találkozz, akivel jövőt tervezhetsz.
vegyél erőt magadon, ne szomorkodj, mert csak annál mélyebbre süllyedsz az önsajnálatban. határozd el, h mától minden napban találsz valami szépet, amiért jó élni. ez lehet a legapróbb dolog is. tanuld meg értékelni azt, amid van, és ne amiatt sírj, amid nincs.
Szia! Nekem egy 2 éves kapcsolatom ért véget hasonlóan ahogy a tied, pedig tudom, hogy a barátom szeretett... Már másfél éve szakítottunk és még mindig nehéz nekem is, bár azért napról napra egyre könnyebb... Ne csüggedj, majd túl leszel rajta. :)
"Az embernek élete során néhányszor szomorú élményekben van része. És akkor olyan szomorúnak és magányosnak érzi magát, hogy a legszívesebben meghalna. De ha legyőzi a kétségbeesést, és felejteni kezd, az élet folytatódik, és az élet szép! Főleg akkor, ha vannak barátaid!"
(Ne csüggedj!)
25 F
Na végre, valaki megérti mit mondok!
Igen, nekem is hol jobb, hol rosszabb! Sokszor elhatározom, hogy nincs több sírás, nem gondolok rá, de 1-2 nap múlva kezdődik megint! Főleg, ha vele álmodom! Valamiért mindig visszakerülök a mélypontra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!