Anya az ilyen? Megáll az eszem!
Szerintem irígy vagy a menyedre.
Tényleg nem kívánnék senkinek ilyen anyóst.
Most direkt azért kiemelted a kamu kérdésed, hogy még több embert provokálhass vele, még több elítélő válasz jöjjön, és még több embert lepontozhass?
Szánalmas kis 10-14 éves dedós lehetsz kérdező, hogy neked ilyesmi örömet okoz. Nőj fel !
Szerintem a válaszolók 99%-a ezen a szerencsétlen nőn vezeti le a frusztrációit.
Szerintem a kérdezőnek nem az a baja, hogy vigyázni kell a kislányokra, hanem az, hogy a kislányok anyjának egy nyaralás alkalmával a terhére lennének, nem is tart rájuk igényt erre a röpke időre.
Én megértem a kérdezőt. 4-5 éves gyerekekkel simán lehet utazni. Az én szüleim soha nem hagytak magunkra a húgommal utazásaik során. És nem azért, mert nem tudtak volna kire bízni bennünket, hanem azért, mert a család onnantól, hogy megszülettünk négy, azaz NÉGY (4) tagú!!!
A mai fiatal anyák inkább annyira kényelmesek, lusták és lelki nullák, hogy van szívük a kislányaik nélkül nyaralni menni. Koromnál fogva már nagy gyerekeim lehetnének. Ha lennének, nem hagynám őket itthon, mert örülnék, ha jönnek a nyaralásra.
Erről ennyit. Meg a válaszadók túlnyomó többségéről is.
"Erről ennyit. Meg a válaszadók túlnyomó többségéről is."
Meg rólad is. Meg minden másról is. Köszönjük, főnökasszony.
Szóval akinek gyereke van, és igénye is van rá, az nem utazhat többet sehova gyerek nélkül? Nekem is kb. ekkora fiam van, és nem szégyellem bevallani, hogy néha jó nélküle is eltölteni egy kis időt. Ha a szemedben, meg a hozzád hasonlók szemében én ezért lusta vagyok, meg lelki nulla, ám legyen. Fő, hogy a kisfiamnak megfelelek így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!