Anya az ilyen? Megáll az eszem!
30-as
Nekem is feltűnt,néha nem értem ezeket a pontozásokat
De hova lett a kérdező?
Az én szüleim is jó gázak lehettek. Én minden egyes nyarat a nagyimnál töltöttem a testvéremmel és a két unokatesómmal együtt 13 éves koromig, csak mert így tudták a szüleink megoldani a nyári szünet alatt a felügyeletünket. Csak a hétvégéket töltöttük otthon. Megsúgom, életem legjobb nyarai voltak, olyan élményekkel gazdagodtam, amit semmi nem pótolhat! :) Te meg egy héten vagy fennakadva?
Attól, hogy valaki szülő lett, már nem jár neki a pihenés? A mi szüleink azon vitáznak, hogy melyikőjükhöz küldjük a gyerekeket, ha szükségünk van pár napra kettesben, nem még szénné oltanak, hogy milyen gázok vagyunk. Tárt karokkal várják az unokákat, tök mindegy hogy 2 napra mennek, vagy 2 hétre és pláne nem vádaskodnak és köpködnek ránk.
Hála az égnek, hogy egyikünk szülei sem ilyenek!
Tavaly 2 hosszú hétvégére is leléptünk a párommal, 1x itthon voltunk wellnessezni, 1x meg lementünk a horvát tengerpartra egy úszóversenyre.
Ugyan én nem úgy fogalmazom meg ilyenkor, hogy kipihenem a gyerekeimet, de a lényeg ugyanaz: jó egy kicsit gyerekek nélkül lenni és felnőtt programot csinálni. Jó érzés teljesen beúszni a tengerbe/medencébe, vagyis egyáltalán ÚSZNI és nem csak a gyerekmedence szélén ücsörögni. Jó érzés kettesben beülni a szaunába, nyugodtan beülni egy kávéra, ill. végigenni a vacsorát és nagyon kikapcsol az a tudat, hogy nem kell magunkkal vinnem a fél háztartást. Mi azon nevettünk, hogy 1 db táskába be tudtunk így pakolni, míg ha a gyerekekkel megyünk, akkor kb. 4 kell :)
Imádjuk a gyerekeket, de a nagyszülők is nagyon szeretnek unokázni és viszont, akkor meg miért ne kötnénk össze a kettőt?
Anya az ilyen? Megáll az eszem!
Hogy meri leadni szegény gyerekeket egy sárkánynak?
Igaza van mindenkinek, de tegyük fel nagymami nehéz természet, esetleg nem tetszik neki, hogy ilyen szöveggel lepasszolják a gyerekeket. Oké. Szíve joga. De ez:
"Én már annak idején megmondtam a fiamnak, hogy nem lesz jó anya ez a nő. Nekem lett igazam..."
Hogy lehet ilyen valaki? Mit uszítod a fiad a menyed ellen? A legrosszabb anyósok mintapéldánya vagy. Már ha igaz a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!