Komolyan mondom az eszem megáll!?
Te is szoktasd le az éjszakai evésről a babád. 2 hónaposan már nem kell neki éjjel enni, ha este jóllakik.
A párodnak pedig mond meg, hogy nem kell állandóan etetni egy babát, ha sír.
én sem nagyon értem,aki azt írta,hogy 2 hósan,ha jól lakott nem kell éjjel enni.Az én fiam 5 hós,és még így is 2x eszik..9kor etetem utoljára aztán 2kor eszik,és utána 5 felé,két hónaposan még volt,hogy 3x is evett.de a 2 óránként az szerintem nagyon sűrű,pláne,ha nem is szoptatod,szóval nem kell,hogy termelődjön a tej.
Vitáitok még lesznek,de szerintem mond el neki,hogy fontos,hogy a baba ne szokjon rá,hogy ha sír rögtön kaját kap,plussz fokozatosan rá kell szoktatni az éjszaka átalvására,hogy Te is ki tudd magad pihenni.Pláne,hogy járhatsz úgy,mint mi,hogy most,hogy jön a foga többször kel,mert volt,hogy csak egyszer kelt.Nem is az éhség miatt kel,inkább,hogy felvegyem és picit cicizzen,mert kb 2 perc alatt tök mélyen alszik.Ha így jártok,akkor lehet óránként kell majd felkelned.nekem ez a 2 is már fárasztó,mert nem tudom kipihenni magam.
Napirend...nálunk nincs kötött napirend,de én is kb 2 hósan kezdtem el kialakítani egy nagyjábólit,és ezt most is tartjuk.nagyon kötöttet én nem akarok,mert akkor a gyerek nem fogja érteni,hogy mondjuk 7végén miért alszunk 10ig,vagy akkor többet megyünk csavarogni,mert ugye a férjem se dolgozik.Ha orvoshoz,vagy vhova megyünk akkor is borulna. egyébként kb 3 hónaposan fogja igényleni a 3-4 órnkénti evést,sőt van,hogy 5 óra után is már én etetem,de ő nem sírna,pedig jó evő,bármikor szívesen eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!