Mit szólnál ha édesanyád ezt híresztelné?
Vőlegényem fizette a jogosítványom, és kaptam tőle egy autót is.
Anyám pedig mindenkinek úgy adja elő hogy ő fizeti a jogsit, meg testvéremmel együtt vettek nekem egy autót, mert ne hogy megtudják hogy a barátomtól kaptam, de kinek mi köze hozzá. Mert ugye milyen rosszul venné ki magát ez a helyzet! Hányok tőle, hogy olyan nagyra van.
nem lennék túl büszke magamra a helyedben.
nekem anyum fizette a jogsimat, és ugyan a párom felajánlotta, h vesz autót, de nem fogadtam el.
van olyan dolog az életben, amiért te magad, a két kicsi kezeddel vagy eszeddel dolgoztál meg?
ha autóm lesz, akkor szeretném, ha saját pénzből lenne, mert ha neadjIsten összetöröm, vagy valami baja lesz, akkor az marha kellemetlen lenne a párom előtt. ha szabad így fogalmaznom, akkor a saját kukimmal verem a csalánt, nem máséval.
pont a hozzád hasonlók szoktak baromira odalenni, h autójuk van, és mindenhol menőznek vele.
ugyan már!! miért ne fogadhatná el a párjától?
nem 2 hete ismeri,hogy valami olcsó ribinek nézzék ez miatt.
És gondolom,hogy ha anyagilag nem állna úgy a párja akkor nem fogadta volna el.
Anyukádnál meg kérdezz rá,hogy miért terjeszti ezt!
Tényleg szomorú. Nem is értem az embereket, de tényleg, hogy hova süllyednek még az irigység miatt. Dögöljön meg a szomszéd tehene effektus..
Ha egy nő egy gazdagabb pasival van akkor már k., kihasználja, teljesen képtelenség hogy szereti és nem csak a pénze miatt van vele..
Köszönöm az utolsóknak, ti legalább normálisak vagytok, és velem éreztek.
Egyébként nem milliós autót kaptam hanem egy 400.000 ftost! De az emberek itt gyk egyre rosszindulatúbbak és csak a rossz oldalát akarják meglátni. Sajnos ilyen világot élünk. :(
Valóban ne törődj senkivel.
Tudod a nyaralás példa is tökéletes erre. Ha valamelyik félnek van pénze külföldi útra és szeretne menni! a másiknak nincs, ezért kifizeti az is le van nézve.. Mert vagy az lenne a "helyes" hogy aki teheti az lemond arról hogy világot lásson vagy az hogy külön nyaralnak és közben szerelemes leveleket váltanak, hogy "jaj de hiányzol, de nem bánom hogy nem vagy mellettem 2-3 hétig, nem is akarok tengerpartot látni egész életemben jó ebben a parkban ülni, mert így megmarad az önbecsülésem, te pedig érezd magad jól a megérdemelt pihenéseden EGYEDÜL..." :D
Kérdwző, kérdezz meg pár olyan nőt, aki ugyan igy kezdte mint te, és 20 év házasság után lett egy huszéves lányra lecserélve. Ők tudnak neked mesélni.
Senki nem irigy az arany kalitkádra, ami a börtönöddé válik idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!