Hány éves voltál, amikor elhunyt édesanyád és/vagy édesapád?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 21:54
1/13 anonim válasza:
15 voltam amikor Apukám meghalt, 10 éve. Anyukám szerencsére még él.
2/13 anonim válasza:
15 voltam, amikor Anyum, 19, amikor Apum.
20/l
3/13 anonim válasza:
Majdnem 3 éves, mikor anyum meghalt. Máig nem tudtam feldolgozni az elvesztését. :( Apu még él.
16/l
4/13 anonim válasza:
17 voltam, amikor Apukám meghalt, nem sokkal Karácsony előtt. Anyukám még él szerencsére. Nem tudom, mi lenne velem Nélküle.
22L
5/13 anonim válasza:
12 voltam mikor meghalt anyukám :(
6/13 anonim válasza:
Az előttem szólóknak mindenkinek részvéten,ilyen fiatalon nem lehetett könnyű elveszíteni szeretteiteket!Én 32 éves voltam,mikor édesapám meghalt,de a mai napig nagyon hiányzik,hogy mennyire azt leírni nem lehet.
7/13 anonim válasza:
6 éves voltam, amikor meghalt édesapám 34 éves korában. :(
8/13 anonim válasza:
Édesanyám a 13. szülinapom után két héttel. 42 éves volt, de nagyon beteg, így neki már megkönnyebbülést hozott a halál.
9/13 anonim válasza:
Az én édesanyám is éppen a 13. születésnapom utána két héttel halt meg. Csak ő balesetben. :((( Most 31 vagyok, örökké hiányozni fog...
10/13 anonim válasza:
14 évesen veszítettem el az én drága Apukámat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!