Hogy esne ha az édesanyád nem támogatna a továbbtanulásban? (pontosabban a szakot illetően)
semmit, mutasd meg, hogy te meg tudod csinálni, és felvesznek a suliba.
Am miilyen szakra mész, mennél?
HA szívből tudnád csinálni, akkor menj oda! Ez fontos, ez erőt ad, és anyukád megenyhül majd. Kár, hogy ekkora terhet rak rád ezzel a bizalmatlansággal és hasonlítgatással "hülyébb vagy" De ezen nem tudsz változtatni. Ez egy + teher. Nem hiszem, hogy "hülyébb vagy" ennek semmi értelme egy anya szjából. Talán kérd meg: Bízzál bennem, anya. Általában, nem rólatok: Amúgy, ha egy "okosabb" olyan helyre megy, amit nem szívből csinál, hamar lemarad, és akik lelkesen érdeklődőn végzik a dologukat, leelőzik. Valamelyik híres ember mondta: a zseni 1%tehetség 99% kitartó,elmélyült szorgalmas munka, amit már csak szívvel-lélekkel lehet csinálni.
Fog sikerülni, legyél határozott!
Az érettségire miért nem lehetne 2 tárgyból felkészülni?
Csak azt tudom mondani, hogy egy érettségi lóf.sz egy kemény vizsgaidőszak mellett...hányszor visszasírnám...
Hajrá, kezdj neki!
2 okból is megvalósíthatatlan:
-nullán állok abból a tárgyból, még a legalapabb tudásom sincs meg sajnos, mivel nagyon rossz volt itt az oktatás, nemmellesleg már azt is elfelejtettem, amit ott tanultam
-a másik ok, hogy 1 évig tanultuk ezt, ergo nem is érettségizhetek le belőle, csak ha 2 évig tanultam volna, max csak akkor ha már nem lett jogviszonyom a sulival, akkor vizsgadíj ellenében engednek érettségizni.
Egyetemen azért másabb szerintem, mert ott már van egy alap tudás és arra építkeznek, nálam meg nincs, így magát az alapot megszerezni rohadt nehéz, de leginkább időigényes..
most már nincs olyan, h két évig kell tanulni, énérettségiztem, olyan tárgyból tavaly, amit egy évig tanultunk, és másik suliba is van ismerősöm, aki szintúgy.
De melyik szakról van szó? Jó lenne tudni, mert így is tudunk neked több hasznos tippet mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!