Gyerekek lennénk? Pontosabban gyerekesek?
Sziasztok!
Elsőnek pár mondat magunkról. 45 éves vagyok, van egy gyönyörű feleségem, aki 40 éves. Illetve van egy fiunk, aki most 16.
Fiatalkorunkban rengeteget buliztunk asszonypajtással. :) Egyik házibuliból a másikba, egyik rock koncertről a másikra. (Emlékszem azokra az időkre, mikor egy-egy Tankcsapda koncerten voltunk 20-an maximum. :) Nem most volt, na. :))
Feleségemmel is egy házibuliban ismerkedtem meg. Első látásra szerelem volt. Vagy inkább sokadikra. :)
Tehát mondhatjuk, hogy nagyon jó kis "gyerekkorunk" volt. Mást sem csináltunk csak buliztunk. Meg tanultunk. :) Ennek köszönhetően a feleségem valamilyen jogi egyetemen végzett, én meg a BME-n. Ha kellett még aznaposan, de ott voltam az első sorban az egyetemen. :) Néha nehéz volt, de sikerült. :)
De térjünk a tárgyra. Mostanában többen vágják a fejünkhöz, hogy rosszul neveljük a fiunkat, gyerekesek vagyunk, nem vagyunk érettek stb. Ezeket azzal támasztják alá például, hogy még szívesen eljárunk koncertekre, szeretjük jól érezni magunkat. Többször voltunk a fiammal, meg a barátaival koncerten. De nem azért, hogy figyeljük vagy ellenőrizzük. :) A barátai kérdezik már, hogy mi, mint szülők megyünk-e egy-egy koncertre. Mert, ha nem, akkor addig zaklatnak, amíg úgy döntünk, hogy nosza rajta. :)
És igen, mi is szívesen megyünk velük. Rendes srácok. Bár többször megjegyezték, hogy még mindig milyen vonzó a feleségem. Akkor röhögünk egy jót, aztán azért hozzáteszem, hogy megölöm mindet, ha... :D
A másik kedvencen, mikor azt hozzák fel, mikor gyermekemmel elmentem egy kocsmába, hogy szokja a légkört. Ment valamilyen kellemes zene, és igen, addig addig ivott, amíg le nem részegedett egy picit. Viszont azóta nem láttam részegen. :) Úgy vélem, inkább az apja előtt legyen olyan állapotba, mint valami idegen társaság előtt. Viszont, ha cigizésen kapnám, letépném az arcát. :) De ezt nagyon jól tudja.
De a favorit az mikor azt hozzák fel, hogy együtt mentem csajozni a barátaival, meg vele. Mondtam mit csináljanak stb. Tehát én csak megfigyelő voltam, mielőtt félreértenék páran... :)
Tehát ezek akkora "problémák", hogy szégyenkeznünk kellene? Szeretnénk még jól érezni magunkat. Igen, szeretnénk még látni élőben a Metallica-t, AC/DC-t, Aurórát, vagy bármilyen más együttest. Szeretnénk úgymond "lógni" a fiatalokkal, persze nem a végletekig feszítve a húrt. :) Olyan, mintha visszamennénk az időbe. :)
ez nem gyerekesség, hanem felelőtlenség, hülyeség.
de mondjuk ha egy tanyán laktok, akkor érthető. ott szokás az, hogy a gyereket arra nevelik a szülők, hogy igyon 16 évesen meg, h szórakozni bulizni.
gondolom nem éltek rosszul, így a fiatoknak is nagyon jó, nem kell mást csinálnia, csak buliznia meg suliba bejárni fölöslegesen, hogy téged idézzelek.
ha majd egyszer önállónak kell lennie akkor majd fog titeket átkozni.
Hát még a részegedés, hát gratula!
metallicáról pedig lekéstetek amúgy.
Bár én még elég fiatal vagyok, szinte csak most kezdem az életem. Hamarosan megszületik első gyerekünk, de nagyon örülnék, ha mi is ilyen fiatalosak tudnánk maradni még 16 év múlva is! És mint még félig gyerek is mondhatom, hogy egy ilyen felfogású szülő előtt biztos nem kell titkolózni, mert nem csak szülőként tekint rátok a gyereketek, hanem barátként is! És ez nagyszerű dolog! Ne foglalkozz másokkal, ha a családod boldog, nem számít ki mit gondol! Tény, hogy a mai világban ez nem egy megszokott dolog. Érezzétek jól magatokat, nem olyan hosszú az élet, mért kéne lemaradnotok bármiről is :-)
Sok boldogságot nektek!
23/L
Fogadok, hogy a fiatoknak semmi problémája ezzel az életmóddal, és egy kiegyensúlyozott, stabil emberke! - ez a lényeg, nem az ,hogy mások mit mondanak! Mert nem akarok tiszteletlen lenni, de arra is mérget vennék, hogy akik felettetek pálcát törnek, mit sem tudnak a gyerekekük valódi életéről, azt gondolják, milyen jól nevelik, közben ott van egy önmagát nem találó, szorongó kiskamasz - tini! Így csináljátok jól, nehogy mások véleménye miatt ne éljetek - hisz jó pédát mutattok, mindketten egyetemet végeztetek, családotok van... bárcsak minden fiatal előtt ilyen példa állna!
27/L
szerintem tök jól nevelitek a srácot!
ha jól tanul, nem iszik, nem bagózik, és jó a kapcsolata a szüleivel, akkor nagyon szerencsés ő is, és ti is.
sztem nem kell ennél több.
én azt mondom, h járjatok koncertre, csináljatok ami jól esik.
szerintem a mai világban inkább csak irigyek rátok az emberek, hogy tudjátok magatokat jól érezni.
gondolom van normális munkátok, és nem azon megy a balhé minden nap, hogy miből fizessétek a hitelt meg a számlákat.
ennek örüljetek, és tojjátok le a többi ember fejét.
szívesen lennék én is ilyen arc 40 éves koromra!
amúgy anyum is simán lejött utánam a pasijával anno a ZPbe, de ő sem ellenőrzésképp, hanem mert bírta a kedvenc bandámat :)
Nem kell mással foglalkozni. Nekem apu egyszer azt mondta mikor kipróbáltam a cigit az én egészségem, úgy teszem tönkre ahogy akarom. És nem is cigizem azóta se. Se én, se a barátom. Utálom is a cigit.És inkább előtted tegye meg, hogy iszik, minthogy máshol, ebben igazad van.Nem kell szégyenkezned. Apu is eljár rock koncertre, mégse részeg. Én még soha nem láttam mellesleg részegen. És járj csak el nyugodtan koncertekre. Jók is azok. Bár hozzám inkább más stílus áll közel,de a lightosabb rockot szeretem Edda, republic, Lordot imádom. Arra elmennék:)
Szóval ne törődjél semmivel, eszünk zsömlét kiflivel(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!