Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekek lennénk? Pontosabban...

Gyerekek lennénk? Pontosabban gyerekesek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsőnek pár mondat magunkról. 45 éves vagyok, van egy gyönyörű feleségem, aki 40 éves. Illetve van egy fiunk, aki most 16.

Fiatalkorunkban rengeteget buliztunk asszonypajtással. :) Egyik házibuliból a másikba, egyik rock koncertről a másikra. (Emlékszem azokra az időkre, mikor egy-egy Tankcsapda koncerten voltunk 20-an maximum. :) Nem most volt, na. :))

Feleségemmel is egy házibuliban ismerkedtem meg. Első látásra szerelem volt. Vagy inkább sokadikra. :)

Tehát mondhatjuk, hogy nagyon jó kis "gyerekkorunk" volt. Mást sem csináltunk csak buliztunk. Meg tanultunk. :) Ennek köszönhetően a feleségem valamilyen jogi egyetemen végzett, én meg a BME-n. Ha kellett még aznaposan, de ott voltam az első sorban az egyetemen. :) Néha nehéz volt, de sikerült. :)

De térjünk a tárgyra. Mostanában többen vágják a fejünkhöz, hogy rosszul neveljük a fiunkat, gyerekesek vagyunk, nem vagyunk érettek stb. Ezeket azzal támasztják alá például, hogy még szívesen eljárunk koncertekre, szeretjük jól érezni magunkat. Többször voltunk a fiammal, meg a barátaival koncerten. De nem azért, hogy figyeljük vagy ellenőrizzük. :) A barátai kérdezik már, hogy mi, mint szülők megyünk-e egy-egy koncertre. Mert, ha nem, akkor addig zaklatnak, amíg úgy döntünk, hogy nosza rajta. :)

És igen, mi is szívesen megyünk velük. Rendes srácok. Bár többször megjegyezték, hogy még mindig milyen vonzó a feleségem. Akkor röhögünk egy jót, aztán azért hozzáteszem, hogy megölöm mindet, ha... :D

A másik kedvencen, mikor azt hozzák fel, mikor gyermekemmel elmentem egy kocsmába, hogy szokja a légkört. Ment valamilyen kellemes zene, és igen, addig addig ivott, amíg le nem részegedett egy picit. Viszont azóta nem láttam részegen. :) Úgy vélem, inkább az apja előtt legyen olyan állapotba, mint valami idegen társaság előtt. Viszont, ha cigizésen kapnám, letépném az arcát. :) De ezt nagyon jól tudja.

De a favorit az mikor azt hozzák fel, hogy együtt mentem csajozni a barátaival, meg vele. Mondtam mit csináljanak stb. Tehát én csak megfigyelő voltam, mielőtt félreértenék páran... :)

Tehát ezek akkora "problémák", hogy szégyenkeznünk kellene? Szeretnénk még jól érezni magunkat. Igen, szeretnénk még látni élőben a Metallica-t, AC/DC-t, Aurórát, vagy bármilyen más együttest. Szeretnénk úgymond "lógni" a fiatalokkal, persze nem a végletekig feszítve a húrt. :) Olyan, mintha visszamennénk az időbe. :)

2010. jún. 3. 16:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

16:29 vagyok

úgy tűnik nagyon egyedül maradtam ezzel a véleményemmel. de ez van, nem sértődtem meg.

2010. jún. 4. 08:04
 42/43 anonim ***** válasza:

Tehát összefoglalva, egyes vélemények szerint 40-45 éves korban a társadalom elvárásai szerint illik otthon ülni, horgolni, barkácsolni, a gyereket távolból cseszegetni, fiatalokat elítélni, a gyerekkel és a haverjaival baráti kapcsolat nem kialakítani...

Ugyanakkor okosnak, felelős szülőnek, élő példának lenni.

Hm...

Én szerintem így jártok el jól. Így alakul ki a bizalom legmagasabb foka, és a munkamorálotok is követendő minta lehet. Nálatok nem fog a gyerek suttyomban "rosszalkodni", mert lehet veletek, előttetek is. Nem fog átverni.

Tapasztalatból beszélek, nekem is ilyen családom van, diplomákkal, normál családként. Anyám két hete volt AC/DC koncerten, Volt fesztiválra is együtt megyünk.

Miért lenne ciki?

2010. jún. 4. 09:44
 43/43 anonim ***** válasza:

noshát...én imádok a szüleimmel bulizni...apu 47 anyu 44 éves. Igaz mi retro bulikra járunk :) annyira fiatalosak, de közben szülők tudnak maradni. nekem egyáltalán nem cink, hogy szoktam velük bulizni járni, sőt a barátaim is mind jófejnek tartják őket. buliztak mindig is, akkoris mikor mi kicsik voltunk. mégse szenvedtünk soha semmiben hiányt. se szeretetben se semmiben. én büszke vagyok a szüleimre, soha nem kellett szégyenkeznem miattuk. megvolt a szigor, ők se itták le magukat soha. sőt anyum szinte egy kortyot sem iszik soha. tisztességes két lányt neveltek fel.

szerintem minden szülőnek ilyennek kéne lennie...nyitottnak és jófejnek a szigor és a szülői kötelességek betartása mellett...

gratu :)

21/L

2010. jún. 4. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!