Van aki útálja a saját anyát? Mert én ki nem álhatom
Szia! Én is utálom az anyámat, mert egy kétszínű, megbízhatatlan asszony! Mindig fontosabbak voltak neki a hapsik, mint a gyerekei. A nevelőapák jöttek mentek, mostohán bántak velünk és ő nem állt ki mellettünk. Ránk sosem volt elég ideje, pedig nem dolgozott még életében egy percet sem. Emiatt sokat nélkülöztünk, a sulit is abba kellett hagynom, mert nem volt pénz. Az én pénzemet is ellopta nem egyszer. Én Avonoztam és a csekkrevalót nem fizette be, pedig mikor nem jött következő hónapban a csomag, megesküdött, hogy be lett fizetve. Nem egyszer kerültem miatta kínos helyzetbe. Sokszor hazudott és kihasznált!
Ma már felnőtt vagyok, nem keres, kivéve, ha kölcsön kell neki, de már nem adok, mert nem látom többet a pénzem, amiért MEGDOLGOZTAM. Az egészben az a legszomorúbb, hogy újra és újra becsapott én meg megbocsájtottam, de sosem éreztem, hogy szeretne :-(
Lassan ott tartok, hogy nem fogom már utálni, mert nem érdekel! Addig jó, amíg utálod anyudat, mert az azt jelenti, hogy van még szeretet. Talán helyrehozható a dolog kettőtök között.
De a legokosabb, amit tehetsz, hogy a kezedbe veszed a saját sorsod irányítását! Csak magadban bízz, és tanulj, tanulj, tanulj, hogy legyen munkád és jó fizud és a saját magad ura lehess! Majd később, ha lesz saját családod, akkor meg tegyél meg mindent azért, hogy a gyerekeid szeressenek és büszkék legyenek rád! Szerintem ez a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!