Van aki útálja a saját anyát? Mert én ki nem álhatom
"de én tényleg nem csinálok semmit haza jövök suliból és hozzá sem szólok semmit sem csinálok :S"
lehet h pont ez a baj... társalogni kellene, kommunikálni, az sokmindent meg tud oldani.
én is ugy gondolom, ahogy az utolso hozzászolo..(tegnapi 22:28-as vagyok)
már csak azért is, mert tapasztalom otthon, ocsém és anyum helyzetén, hogy teljesen félreértik egymást, félremagyarázzák a dolgokat, ez már odáig fajult, hogy ha az edgyik kozelít nyugodtan, a másik reagál idegesen és fordítva. én meg, aki mindkettojuk verzioját ismerem, végighallgatom általában, látom, hogy ez a gond, és hogy milyen egyszeru lenne változtatni a helyzeten. leulni, ha kell egyszer kikiabálni minden sérelmet, megtudni, ki mit vár el a másiktol, és tiszta lappal folytatni. ha te tudod, min problémázik o, akkor mérsékelni azokat a dolgokat, a szulo joggal várja el, hogy informáciokat kozolj vele magadrol,és hogy otthon kicsit lehessen számítani rád, ehhez már elég nagy vagy. nem csak a szulot kell hibáztatni. nyilván neki is kell változtatnia a hozáállásán, vagy a hangnemén. ahogy neked is. egész biztosan kettotokon áll a vásár. és tudom, hogy nem ezt akartad hallani. én is voltam már mérges a szuleimre, ugy éreztem hogy nem értenek meg, de olyat, hogy utálom oket, anyámat, nem tudnék mondani!!!! ha az az anya nem ut,ver, kínoz, éheztet, veszélyeztet, stb, akkor nem értem, hogy lehet rá ilyet mondani.
szuloként sokmindent átértékeltem én is, és jobban értem a szuleim korábbi reakcioit.
Jézusom ezek a hozzászólások, miért kell ezt a kamaszt így lehordani, nem szégyenlitek magatokat ez egy nehéz kor és vannak ilyen anyák sajna nem is kevés, ahol a gyerek a szenvedő alany, biztos vagyok bennem, ti is mondtatok már olyasmit amit előbb vagy utóbb megbántatok, most Ő így fejezte ki magát hogy utálja lehet hogy meg is van rá az oka. Valószínű innen várt egy kis támogatást, biztatást, hogy lesz ez majd jobb is!!!!
30/N
Hát szerintem ha van 100ezer forintotd,vagy volt vagy mi,akkor arra is lenne pénzed hogy a lábadra állj,és ne a gyakorikérdések-en sajnáltasd magad!
esetleg próbáld meg a dolgokat más szemszögből nézni,hogy teljes képet kapj róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!