Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?
Figyelt kérdés
Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.
Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".
A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.
Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....
2013. ápr. 17. 17:01
71/72 anonim válasza:
nem olvastam el a kommenteket, lehet valaki már leírta. Egy 6 éves kor fölötti gyerek igenis tanuljon meg öltözni egyedül. És nem hiszem el, hogy az öltözőben a gyereken kívül egyetlen egy személy van, az is a pedofil. Meg kell tanítani a gyereket arra, hogy egyrészt nem fogadunk el semmit, másrészt ha valaki gyanúsan viselkedik akkor sikítunk, üvöltünk, segítséget kérünk. Nem hiszem el, hogy a mai anyák/apák tényleg ilyen überidióták, hogy egy öltözőbe nem engedik be a gyereket egyedül. Erről mindig eszembe jut egy volt osztálytársnőm, aki soha nem tanult meg bkv-zni mert mindig cipelve volt a segge kocsival és sötétben nem mert egyedül hazamenni, inkább felhívta a szüleit, hogy menjenek érte kocsival az adott helyre...életképtelen felnőttek lesznek..
72/72 anonim válasza:
Nem tudom hogy pl. 8 évesen miért nem lehet egyedül öltözniük.Igaz én lány vagyok de 8 évesen már egyedül őltöztem eddzésre....Az öcsém jár/járt úszni de ő kabinba öltözik mert ott van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!