Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?
Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.
Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".
A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.
Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....
A maszturbálós dologhoz annyit, hogy 12 évesen már tényleg önkielégít sok fiú, és érdekli őket a meztelen nők látványa. Ezért is lenne jó, ha az ilyen idős (és fiatalabb, de már önálló gyerekeket) nem hordanák a női öltözőbe.
Nincs ezzel baj (mármint hogy nemileg már érésnek indul a gyerek ennyi idősen, hiszen 10 éves kor körül lép be a pubertásba), normális, ezért vannak alapjáraton elkülönítve a fiúk-lányok 6 éves kor után, ennyi.
Kedves 72%-s (50-es, ha nem csúszott el azóta). Talán inkább elsőnek nézz utána, mit jelent a pedofília és utána gyere vissza. De a legjobb, ha beszélgetnél pedofil emberekkel.
A pedofilt nem érdekli a gyerek neme, csak a kora. Pláne, hogy a gyerekek tök egyformák 5-6 éves korukig. Csak utána kezdenek el a fiúk teste tesztoszteront termelni, a lányoké meg ösztrogént.
Kedves 55%-os, légyszíves te nézz utána annak, miről beszélsz.
"A pedofília létezik mind heteroszexuális, mind homoszexuális változatban.
A homoszexualitás és a pedofilia nem feltételezi egymást." (wikipédia)
Kutatások szerint a homoszexuálisok körében több a pedofil, de ez nem azt jelenti, hogy ha valaki pedofil, az garantáltan homoszexuális is. ( [link]
Hogy jön ide a pedofília? Az iskolába ahol vok 18 éves kor felett nem járhat senki sem úszni, 18 évesek pedig irtó ritkán szoktak lenni.
De akkor is. Nem csak apuka idegesít, hanem anyuka is. Nem érdekel, hogy mit gondol, de azért az, h látja, h a gyereke feltűnően bámulja a meztelen lányokat, kiveri a biztosítékot.
Hiába szóltunk anyucinak..."miért nő nem jöhet be? én nő vagyok"....jah de a gyereke nem...erre "jaj még gyerek".....a gyereke 8 éves volt....
És a szülők is tudják, hogy 18 év felett senki sem jöhet úszni, apuka meg csak nem kezd el másokat molesztálni....
És hiába mondjuk az anyukáknak, hogy 8-10-12 éves gyereknek illene tudnia már egyedül öltözni, akkor meg azt sérelmezik, hogy miért fáj az nekünk, h ő csak szereti a fiát, minket anyánk nem szeret?
Apuka szerencsére nagyon ritkán jön.....
Arról nem is beszélve, hogy általában sokkal több a lány az úszásokon, mint a fiú. Fiú öltözőbe meg elméletileg több kabin is van....
Nő vagyok, apám vitt mindig úszni, férfiöltözőbe - ping-pong labdával az úszógatyámban (gyerekként ragaszkodtam a két centis hajhoz, így fiúnak néztem ki).
5 éves lehettem, amikor megálltam a zuhanyzó közepén és jó hangosan megjegyzést tettem az egyik pasi micsodájára.
Apám rákvörös fejjel kivonszolt.
Onnantól egyedül öltöztem a női öltözőben :) Apám strázsált az öltöző kijáratánál, hogy ne vesszek el, de onnantól már tudtam egyedül öltözni. Néha megkért egy-egy befelé haladó nőt, hogy legyen kedves rám nézni, általában szívesen vállalták is.
Nekem semmi gondot nem okozott. Érdekes módon, a pucér férfiak nem zavartak, de amikor egy félmeztelen nő odajött hozzám, olyan zavarba jöttem, hogy ihaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!