Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyukák miért a női öltözőb...

Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?

Figyelt kérdés

Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.

Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".

A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.

Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....

2013. ápr. 17. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
39%
Nem az egyedül oltozeshez a gond, értsétek mar meg. Nekem szerencsére lányom van, igy nem okoz problémát, de a mai világban nagyon kell figyelni a gyerekre.... A legjobb az lenne, ha lenne külön öltözőresz a gyerekeseknek.
2013. ápr. 17. 17:08
 12/72 anonim ***** válasza:
96%

Mi a férfi a fiú gyerekkel a női öltözőbe öltözik?

Na ahhoz azért már pofa kell. Inkább öltöztetném a wc-ben vagy bárhol.

2013. ápr. 17. 17:08
 13/72 anonim ***** válasza:
97%

Miért kell figyelni?

Öltözőnek egy bejárata van ott megvárja a szülő amíg felöltözik 3-4. perc alatt. Basszus akkor, hogy jár iskolába egy 12. éves ha még egyedül egy öltözőbe se mehet be.

2013. ápr. 17. 17:10
 14/72 anonim ***** válasza:
24%
Az iskolában eselyes, hogy az öltözőben vele egykorú gyerekek vannak, nincs ott a "bácsi, aki nézegette a kukacomat es azt mondta, hogy..."
2013. ápr. 17. 17:11
 15/72 anonim ***** válasza:
95%

Ez nagyon gáz!

Nálunk az uszodában ki van írva, és be is tartatják, hogy fiúgyermekek 6 éves korig öltözhetnek édesanyjukkal a női öltözőben. Ez teljesen érthető és elfogadható, a 0-5 éves kicsiket tényleg muszáj még felügyelni.

Szóval a vezetőség tehet. Azért vezetőség, hogy meghatározza az üzemelés szabályait, a házirendet stb.

2013. ápr. 17. 17:11
 16/72 anonim ***** válasza:
98%

??? WTF

Apuka minek megy a női öltözőbe a FIÁVAL mikor nincs nő köztük? Értelemszerűen. Ez már több mint gáz. Még a 6-7 éveseket megértem... de ez. Mondanám a papának, hogy ne nézzen már hülyének, takarodjon ki. Hová jársz uszodába?

Nálunk amikor az öltöző kulcsokat adják, akkor már a nagyobb kölyköknek is a kezébe nyomják a férfi öltöző kulcsát.

2013. ápr. 17. 17:12
 17/72 anonim ***** válasza:
97%
De amíg eljut az iskolába addig elrabolhatják, nehogy már egy 12. évesre vigyázni kelljen. Addigra már a nevelésnek bőven látszódnia kell, hogy maga is tudjon döntést hozni. Ezért vannak ennyire életképtelen gyerekek akiknek a józan paraszti eszük is hiányzik, hogy egyedül megoldjanak valamit.
2013. ápr. 17. 17:13
 18/72 anonim ***** válasza:
97%
Egyébiránt meg 6 éves korára minden gyereket meg kell tanítani pár dologra, az ő szintjén, hogy hogyan védheti meg magát. A pedofilok a legritkább esetben erőszakosak, általában halál pontosan kiszúrják, melyik gyerek "csábítható" törődéssel, édességgel, bármivel, és ahhoz mennek (csellengő diák a suli után tipikusan ilyen). Ha véletlen mégis odamegy, és a gyerek felkészült, nem fogad el semmit, és az udvariasság határain belül határozottan ellenáll, akkor egy uszodaöltözőben SEMMI nem fog történni. De egyébként is, az öltözőben nyilván tisztában van vele mindenki, hogy a hatéves nem egyedül jött, és a szülei várják odakint.
2013. ápr. 17. 17:14
 19/72 anonim ***** válasza:
97%

Ezt most nem értem! Az apa minek megy a női öltözőbe a fiú gyerekkel??? Miért nem a fiú öltözőbe megy???

Majd ezekből a 10-12 évesekből lesz anyuci kis pici töketlen fia, akinek majd anyuci fogja a p.csét is 30 éves korában, hogy hová kell bedugni.

2013. ápr. 17. 17:15
 20/72 anonim ***** válasza:
43%
13-14-nek teljesen igaza van!!!
2013. ápr. 17. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!