Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?
Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.
Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".
A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.
Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....
Mi a férfi a fiú gyerekkel a női öltözőbe öltözik?
Na ahhoz azért már pofa kell. Inkább öltöztetném a wc-ben vagy bárhol.
Miért kell figyelni?
Öltözőnek egy bejárata van ott megvárja a szülő amíg felöltözik 3-4. perc alatt. Basszus akkor, hogy jár iskolába egy 12. éves ha még egyedül egy öltözőbe se mehet be.
Ez nagyon gáz!
Nálunk az uszodában ki van írva, és be is tartatják, hogy fiúgyermekek 6 éves korig öltözhetnek édesanyjukkal a női öltözőben. Ez teljesen érthető és elfogadható, a 0-5 éves kicsiket tényleg muszáj még felügyelni.
Szóval a vezetőség tehet. Azért vezetőség, hogy meghatározza az üzemelés szabályait, a házirendet stb.
??? WTF
Apuka minek megy a női öltözőbe a FIÁVAL mikor nincs nő köztük? Értelemszerűen. Ez már több mint gáz. Még a 6-7 éveseket megértem... de ez. Mondanám a papának, hogy ne nézzen már hülyének, takarodjon ki. Hová jársz uszodába?
Nálunk amikor az öltöző kulcsokat adják, akkor már a nagyobb kölyköknek is a kezébe nyomják a férfi öltöző kulcsát.
Ezt most nem értem! Az apa minek megy a női öltözőbe a fiú gyerekkel??? Miért nem a fiú öltözőbe megy???
Majd ezekből a 10-12 évesekből lesz anyuci kis pici töketlen fia, akinek majd anyuci fogja a p.csét is 30 éves korában, hogy hová kell bedugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!