Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen fürdőgatyát ajánlotok...

Milyen fürdőgatyát ajánlotok uszodába úszáshoz?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:

fecskét!

kicsi az ellenállása, és a fiúk szerint kényelmes :)

de az a lényeg,hogy ne lógjon, mert abban nem.tudsz rendesen mozogni!

2013. ápr. 9. 19:04
 2/9 A kérdező kommentje:
És arról mi a véleményed, ami nem fecske, hanem hosszabb, de szűkebb fazonú, nem az a lógós. Meg olyat hol lehet kapni?
2013. ápr. 10. 12:21
 3/9 zs. ***** válasza:

[link]

Ilyenre gondolsz? Én több mint 10 évet versenyszerűen úsztam. Mind edzésen, mind versenyen ilyenekben úsztam nekem kényelmes volt.

2013. ápr. 10. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:
És ez kb mennyibe kerül? Hol kapható?
2013. ápr. 17. 13:21
 5/9 zs. ***** válasza:

Attól függ, hogy nevesebb márkát választasz/nem. Itt egy oldal, ahonnan többször rendeltem már. Jó árban van minden.

www.proswimwear.co.uk

Ha kel még segítség írj privit! :)

2013. ápr. 17. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:

olyat, amilyen a képen van, lehet venni a Röppentyű utcai speedo boltban (talán Decathlonban is, de az nem mindig jó)

rövidebbet, ami még nem fecske, olyat meg szinte bárhol (Hervis, Decathlon, +márkaboltok)

hogy pontosan kinek milyen jó, azt nem tudom megmondani, mert lány vagyok :$

2013. ápr. 17. 21:00
 7/9 anonim válasza:
Szerintem nézz utána a dechatlonban,a hervisben vagy az intersportban.Egyébkénk ki kell próbálni hogy melyik kényelmesebb de semmiképpen sem a strandos hosszú lógós.Jó sportolást!
2013. ápr. 23. 16:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, majd nézegetek nadrágokat! Egyébként a hosszú strandos gatya nekem se tűnik praktikusnak, viszont a nagyon rövid/fecske meg nekem kicsit necces.

Amúgy csak kíváncsiságból, 04-17 21:00 (6-os) te miben úszol? :)

2013. ápr. 24. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem necces a fecske,, shortban nem lehet úszni, sok uszodában nem is engedik.

Amúgy a feszülős, "fecske"szerü fürdőnadrágok a strandon is egyre inkább visszatérnek.

2013. máj. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!