Milyen fürdőgatyát ajánlotok uszodába úszáshoz?
fecskét!
kicsi az ellenállása, és a fiúk szerint kényelmes :)
de az a lényeg,hogy ne lógjon, mert abban nem.tudsz rendesen mozogni!
Ilyenre gondolsz? Én több mint 10 évet versenyszerűen úsztam. Mind edzésen, mind versenyen ilyenekben úsztam nekem kényelmes volt.
Attól függ, hogy nevesebb márkát választasz/nem. Itt egy oldal, ahonnan többször rendeltem már. Jó árban van minden.
www.proswimwear.co.uk
Ha kel még segítség írj privit! :)
olyat, amilyen a képen van, lehet venni a Röppentyű utcai speedo boltban (talán Decathlonban is, de az nem mindig jó)
rövidebbet, ami még nem fecske, olyat meg szinte bárhol (Hervis, Decathlon, +márkaboltok)
hogy pontosan kinek milyen jó, azt nem tudom megmondani, mert lány vagyok :$
Köszönöm szépen a válaszokat, majd nézegetek nadrágokat! Egyébként a hosszú strandos gatya nekem se tűnik praktikusnak, viszont a nagyon rövid/fecske meg nekem kicsit necces.
Amúgy csak kíváncsiságból, 04-17 21:00 (6-os) te miben úszol? :)
Egyáltalán nem necces a fecske,, shortban nem lehet úszni, sok uszodában nem is engedik.
Amúgy a feszülős, "fecske"szerü fürdőnadrágok a strandon is egyre inkább visszatérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!