Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen műcsalit ajánlotok...

Milyen műcsalit ajánlotok (pergetés. ) a csuka téi horgászatához?

Figyelt kérdés
Kb ilyen február-tájban...

2013. febr. 1. 20:14
 1/5 oldfirehand95 ***** válasza:
Mindenképpen gumik. Twiszter vagy gumihal, lehetőleg nagy méretek (10+cm).
2013. febr. 1. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
És MINIMUM mekkora botot?
2013. febr. 2. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a csaliválasztás az vízfüggő. Ahol én horgászom ott nekem általános favorit a körforgó azok közt is a MepsLusox.

Én egy 180cm-es 30g-os bottal 14es fonottal fagy esetén pedig 18-20-as (fluo)monoval szoktam dobálni. De a gumihalazáshoz inkább olyan 40-50-60gr-os botot választanék. (a nagy csalikhoz nekem vagy egy bivaly 300cm 60gr botom)

De aztán ízlések és pofonok. Ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia. Vannak általános igazságok, de mégis mindenki másra esküszik!

2013. febr. 2. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Gumihal, twister. Copytot szeretem 5cm-ben. Botnak egy 2.1m 5-25g daiwa botot használok. 14-es fonottal. Nádélre, 40-60g 240-es erős botot használok szintén fonottal.
2013. febr. 3. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel télen elég tiszták a vizek föleg a "természetes" szinösszeállitású gumikat ajánlom ,ill. ha jobb idő van a matt támolygókat(ezt csukára).
2013. febr. 7. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!