Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyukák miért a női öltözőb...

Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?

Figyelt kérdés

Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.

Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".

A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.

Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....

2013. ápr. 17. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
10%
inkább jobb ha ezt a témát nem feszítjük tovább
2013. ápr. 17. 17:40
 42/72 anonim ***** válasza:
19%
39! Te valamit nagyon benéztél, vagy összekeversz valakivel de nagyon. Pont hogy Én írtam hogy a mai kölykök életképtelenek, és hogy mit keres az öltözőben az anyjával??? Olvassál már vissza, aztán írogassál össze-vissza! Köszi!
2013. ápr. 17. 17:40
 43/72 anonim ***** válasza:
87%
17:40. A válaszok számozása elcsúszott! Mert valszeg valaki válaszát törölték.
2013. ápr. 17. 17:44
 44/72 anonim ***** válasza:
96%
Ja, bocs, akkor így már értem. Már azt sem lehet tudni, ki kinek üzenget, mert sokan azt hiszik, hogy ha van 72%-os válaszoló, akkor az összes többi 72%-os válasz egy és ugyan az. Pedig nem, mert volt olyan hogy egy témában hatan is voltunk ugyan annyi százalékkal, és már ott is nagy kavarodás volt, egymás anyázása ment, és sokan nem értették már, ki kinek ír. Most itt is az van úgy látom.
2013. ápr. 17. 17:47
 45/72 anonim ***** válasza:
72%
Ha az én barátnőm öltözne bent, és egy anyuka/apuka bevinne oda egy 5-6 évnél idősebb fiú gyereket biztos belehajtogatnám a betonba. Ha apuka menne be a nőibe végképp nem állnék jót magamért. ( alapvetően nem vagyok erőszakos, rendőr vagyok, de az ilyesmit nagyon nem tolerálom.)
2013. ápr. 17. 17:47
 46/72 anonim ***** válasza:
97%

Engem is szapult itt mindenki. Pedig azt mondtam folyamatosan, hogy fiú gyereknek semmi keresni valója a nőiben. Ne nézegesse senki a lányomat és engem sem! Persze a fiús anyák erre bepöccentek és elküldtek a f.szba. Pedig fordított esetben ők sem úgy gondolkodnának!

Kár ezen balhézni. Vannak etikettek, amit bizony egy ősanyának is be kell tartania. Nem ragozom tovább. Én csak azokat az üzemeltetőket okolom ezért, akik ilyen helyeken ahol öltözők vannak, nem oldják meg ezt a problémát. Pl. gyereköltözővel...

2013. ápr. 17. 17:56
 47/72 anonim ***** válasza:
13%

17.57

Valami olyat írt az okos, hogy a maszturbálás természetes dolog, meg a 12 éves kisfiú ...-a is felállhat egy meztelen nőre. Mert az már nem gyerek...

Én itt padlót fogtam most egyébként. Ennyire b.romarcú emberek honnan csődülnek össze? Tisztelet a kivételnek!!!!!!

2013. ápr. 17. 18:04
 48/72 anonim ***** válasza:
88%

Igen, a 12 éves "kis"fiúk már bőven felfedezték a testüket. És teljesen természetes, ha meztelen nők látvány kivált belőle némi nemijellegű reakciót.. Csak ezt vannak, akik borzasztó gusztustalannak találják, és töröltették a válaszom, amiben ezt írtam. Azt is kifejtettem, hogy sokkal valószínűbb, hogy a 12 évest lázba hozza egy szép nő az öltözőben, mint hogy a férifban molesztálni fogja bárki. Ugyan, láttatok már 12 évest? Izgatottan lesik a bikinis, s ha tehetik pucér nőket. És ez így is van rendjén, ebben a korban vannak. Kész.

A megoldás csak annyi, hogy nem kell beküldeni őket a női öltözőbe. Roppant bonyolult.

2013. ápr. 17. 18:07
 49/72 anonim ***** válasza:
95%
Ősanya az az aki még a 12. éves gyerekét is kísérgeti az öltözőbe. A véranya meg az a típus aki az a ki ha nem az én gyerekem
2013. ápr. 17. 18:22
 50/72 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ugyanazt jelenti az ősanya- véranya kifejezés. Tényleg vicces egyébként és ha belegondolsz tényleg egy létező dolog! :D
2013. ápr. 17. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!