Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?
Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.
Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".
A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.
Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....
Engem is szapult itt mindenki. Pedig azt mondtam folyamatosan, hogy fiú gyereknek semmi keresni valója a nőiben. Ne nézegesse senki a lányomat és engem sem! Persze a fiús anyák erre bepöccentek és elküldtek a f.szba. Pedig fordított esetben ők sem úgy gondolkodnának!
Kár ezen balhézni. Vannak etikettek, amit bizony egy ősanyának is be kell tartania. Nem ragozom tovább. Én csak azokat az üzemeltetőket okolom ezért, akik ilyen helyeken ahol öltözők vannak, nem oldják meg ezt a problémát. Pl. gyereköltözővel...
17.57
Valami olyat írt az okos, hogy a maszturbálás természetes dolog, meg a 12 éves kisfiú ...-a is felállhat egy meztelen nőre. Mert az már nem gyerek...
Én itt padlót fogtam most egyébként. Ennyire b.romarcú emberek honnan csődülnek össze? Tisztelet a kivételnek!!!!!!
Igen, a 12 éves "kis"fiúk már bőven felfedezték a testüket. És teljesen természetes, ha meztelen nők látvány kivált belőle némi nemijellegű reakciót.. Csak ezt vannak, akik borzasztó gusztustalannak találják, és töröltették a válaszom, amiben ezt írtam. Azt is kifejtettem, hogy sokkal valószínűbb, hogy a 12 évest lázba hozza egy szép nő az öltözőben, mint hogy a férifban molesztálni fogja bárki. Ugyan, láttatok már 12 évest? Izgatottan lesik a bikinis, s ha tehetik pucér nőket. És ez így is van rendjén, ebben a korban vannak. Kész.
A megoldás csak annyi, hogy nem kell beküldeni őket a női öltözőbe. Roppant bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!