Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyukák miért a női öltözőb...

Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?

Figyelt kérdés

Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.

Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".

A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.

Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....

2013. ápr. 17. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
99%

" Nem hinnem, hogy szeretnéd, ha a kisfiadat a szomszéd pedomaci nezegetne, vagy beszolni neki. 100 gyerekből 99 nem kezdene el ordítani es a próbálkoznak nem kell hangolnak es feltűnnek lenni."

Álljon már meg a menet.

- ha közös légterű az öltöző, akkor mint mondtam, 20 másik hapsi között senki nem mer odamenni a gyereket molesztálni, hiába nem ordítana

- ha kabinos, akkor meg egyedül öltözik a gyerek, így nincs is esélye sem.

- ha ennyire félted, meg kell neki tanítani, hogy bárki, aki bármit is mond a testéről, vagy feltűnően nézi az gyanús, szóljon, kiabáljon nyugodtan.

- nem értem, miért veszed ténynek, hogy a férfi öltöző tuti tele van homoszexuális pedofilokkal. A két dolog ugyanis nem függ össze. Tehát lehet valaki homoszexuális és pedofil is, de azért a kettő egyszerre nem olyan gyakori. Kétlem, hogy hemzsegnének az uszodákban.

- ahogy valaki mondta: az iskolába menet is elrabolhatják, a tanár bácsi is molesztálhatja sőt a szomszéd is, bezárva akarod tartani, hogy NEHOGY történjen valami? 14 éves koráig nem öltözhet egyedül és nem mehet sehova mert HÁTHA tele van pedofilokkal a világ? Ugyan már.

2013. ápr. 17. 17:18
 22/72 anonim ***** válasza:
98%
Nincs annyi cukros bácsi, mint amennyi töketlen, életképtelen kölyök a mai világban.
2013. ápr. 17. 17:19
 23/72 anonim ***** válasza:
89%

Akkor is bemehetne a wc-be vagy bárhova a gyereket kísérő anya vagy apa.

Ne haragudj de valakinek a te jelenléted az öltözőben is lehet pedofil hajlamú.

Hisz te is felnőtt létedre olyan helyen van ahol másnemű gyerekek öltöznek.

2013. ápr. 17. 17:20
 24/72 anonim ***** válasza:
99%

Cserkészheti. Ha jól van nevelve, fel van készítve, akkor semmi esélye nincs a cukros bácsiknak.

Nálunk van a 6 éves korig szabály, és hidd el, ott sem vörösre k.rt fenékkel jönnek ki a kisfiúk az öltözőből.

2013. ápr. 17. 17:20
 25/72 anonim ***** válasza:
99%
(Mellesleg a gyerekmolesztálásokjelentős, túlnyomó többsége családon belül történik.)
2013. ápr. 17. 17:21
 26/72 anonim ***** válasza:
97%
mar nem azert de az anyat meg csak csak meg tudom erteni de az apa minek megy a noi oltobe a fiaval?:D..ebbe poppet bele lehetne kotni..
 27/72 anonim ***** válasza:
97%

Jajj, ne rettegjünk már mindentől. Egy normálisan nevelt 10 éves el tudja küldeni a kukacát méltató bácsit, vagy elszalad, ha erre megtanítják. Főleg egy uszodában ahol kismillióan vannak olyan tájt, mikor egy gyerek is megy. A szülő nem állhat non stop a gyerek mellet, hogy megvédje a vélt és valós sérelmektől.

A gyereket életre kell nevelni, nem arra, hogy egyedül sz@rja össze magát.

Szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet a világban, de állítom, hogy nagy részében a szülő is hibás, és nem azért mert nem lohol a gyerek nyakán minden percében. De ebbe ne menjünk bele.

28/72 anonim ***** válasza:
52%

23-as: Azért arra kiváncsi lennék mit mondasz a fiadnak ha megkérdezi hogy annak a néninek miért van nunija mikor nekem kukim van ott.. vagy hasonló kérdések... A gyereknek akkor sem szabad meztelen nőket látnia sehol!!! Nem egészséges és pont. Akármit mondasz!

Azt meg ne várd, hogy egy egész öltöző igazodjon hozzátok, mert neked a nőiben van kényed-kedved öltöztetni a gyereked.

29/72 anonim ***** válasza:
20%

- ha közös légterű az öltöző, akkor mint mondtam, 20 másik hapsi között senki nem mer odamenni a gyereket molesztálni, hiába nem ordítana

Zuhanyzoban simán be szólhat a gyereknek, illetve az öltöző padon mellette ülve is.

- ha kabinos, akkor meg egyedül öltözik a gyerek, így nincs is esélye sem.

Mire, hogy be szóljon? Hogyne lenne.

- ha ennyire félted, meg kell neki tanítani, hogy bárki, aki bármit is mond a testéről, vagy feltűnően nézi az gyanús, szóljon, kiabáljon nyugodtan.

Meg van ra tanítva.

- nem értem, miért veszed ténynek, hogy a férfi öltöző tuti tele van homoszexuális pedofilokkal. A két dolog ugyanis nem függ össze. Tehát lehet valaki homoszexuális és pedofil is, de azért a kettő egyszerre nem olyan gyakori. Kétlem, hogy hemzsegnének az uszodákban.

A pedofília nem érdekli a gyerek neme, csak a kora.

- ahogy valaki mondta: az iskolába menet is elrabolhatják, a tanár bácsi is molesztálhatja sőt a szomszéd is, bezárva akarod tartani, hogy NEHOGY történjen valami? 14 éves koráig nem öltözhet egyedül és nem mehet sehova mert HÁTHA tele van pedofilokkal a világ? Ugyan már.

Nem mondtam ilyet, de igyekszem vigyázni ra. Mondjuk nálunk az oltozes nem kérdés, mert lányom van.

2013. ápr. 17. 17:22
 30/72 anonim ***** válasza:
92%

- kb 8 év felett érthető a felháborodás, az a gyerek már - ha apukával korábban megjárta a férfi öltözőt - akkor beengedhető és el tudja látni magát

- hogy apuka bemegy a nőibe a gyerekkel, az bunkóság, ki kell hajtani

2013. ápr. 17. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!