Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?
Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.
Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".
A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.
Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....
" Nem hinnem, hogy szeretnéd, ha a kisfiadat a szomszéd pedomaci nezegetne, vagy beszolni neki. 100 gyerekből 99 nem kezdene el ordítani es a próbálkoznak nem kell hangolnak es feltűnnek lenni."
Álljon már meg a menet.
- ha közös légterű az öltöző, akkor mint mondtam, 20 másik hapsi között senki nem mer odamenni a gyereket molesztálni, hiába nem ordítana
- ha kabinos, akkor meg egyedül öltözik a gyerek, így nincs is esélye sem.
- ha ennyire félted, meg kell neki tanítani, hogy bárki, aki bármit is mond a testéről, vagy feltűnően nézi az gyanús, szóljon, kiabáljon nyugodtan.
- nem értem, miért veszed ténynek, hogy a férfi öltöző tuti tele van homoszexuális pedofilokkal. A két dolog ugyanis nem függ össze. Tehát lehet valaki homoszexuális és pedofil is, de azért a kettő egyszerre nem olyan gyakori. Kétlem, hogy hemzsegnének az uszodákban.
- ahogy valaki mondta: az iskolába menet is elrabolhatják, a tanár bácsi is molesztálhatja sőt a szomszéd is, bezárva akarod tartani, hogy NEHOGY történjen valami? 14 éves koráig nem öltözhet egyedül és nem mehet sehova mert HÁTHA tele van pedofilokkal a világ? Ugyan már.
Akkor is bemehetne a wc-be vagy bárhova a gyereket kísérő anya vagy apa.
Ne haragudj de valakinek a te jelenléted az öltözőben is lehet pedofil hajlamú.
Hisz te is felnőtt létedre olyan helyen van ahol másnemű gyerekek öltöznek.
Cserkészheti. Ha jól van nevelve, fel van készítve, akkor semmi esélye nincs a cukros bácsiknak.
Nálunk van a 6 éves korig szabály, és hidd el, ott sem vörösre k.rt fenékkel jönnek ki a kisfiúk az öltözőből.
Jajj, ne rettegjünk már mindentől. Egy normálisan nevelt 10 éves el tudja küldeni a kukacát méltató bácsit, vagy elszalad, ha erre megtanítják. Főleg egy uszodában ahol kismillióan vannak olyan tájt, mikor egy gyerek is megy. A szülő nem állhat non stop a gyerek mellet, hogy megvédje a vélt és valós sérelmektől.
A gyereket életre kell nevelni, nem arra, hogy egyedül sz@rja össze magát.
Szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet a világban, de állítom, hogy nagy részében a szülő is hibás, és nem azért mert nem lohol a gyerek nyakán minden percében. De ebbe ne menjünk bele.
23-as: Azért arra kiváncsi lennék mit mondasz a fiadnak ha megkérdezi hogy annak a néninek miért van nunija mikor nekem kukim van ott.. vagy hasonló kérdések... A gyereknek akkor sem szabad meztelen nőket látnia sehol!!! Nem egészséges és pont. Akármit mondasz!
Azt meg ne várd, hogy egy egész öltöző igazodjon hozzátok, mert neked a nőiben van kényed-kedved öltöztetni a gyereked.
- ha közös légterű az öltöző, akkor mint mondtam, 20 másik hapsi között senki nem mer odamenni a gyereket molesztálni, hiába nem ordítana
Zuhanyzoban simán be szólhat a gyereknek, illetve az öltöző padon mellette ülve is.
- ha kabinos, akkor meg egyedül öltözik a gyerek, így nincs is esélye sem.
Mire, hogy be szóljon? Hogyne lenne.
- ha ennyire félted, meg kell neki tanítani, hogy bárki, aki bármit is mond a testéről, vagy feltűnően nézi az gyanús, szóljon, kiabáljon nyugodtan.
Meg van ra tanítva.
- nem értem, miért veszed ténynek, hogy a férfi öltöző tuti tele van homoszexuális pedofilokkal. A két dolog ugyanis nem függ össze. Tehát lehet valaki homoszexuális és pedofil is, de azért a kettő egyszerre nem olyan gyakori. Kétlem, hogy hemzsegnének az uszodákban.
A pedofília nem érdekli a gyerek neme, csak a kora.
- ahogy valaki mondta: az iskolába menet is elrabolhatják, a tanár bácsi is molesztálhatja sőt a szomszéd is, bezárva akarod tartani, hogy NEHOGY történjen valami? 14 éves koráig nem öltözhet egyedül és nem mehet sehova mert HÁTHA tele van pedofilokkal a világ? Ugyan már.
Nem mondtam ilyet, de igyekszem vigyázni ra. Mondjuk nálunk az oltozes nem kérdés, mert lányom van.
- kb 8 év felett érthető a felháborodás, az a gyerek már - ha apukával korábban megjárta a férfi öltözőt - akkor beengedhető és el tudja látni magát
- hogy apuka bemegy a nőibe a gyerekkel, az bunkóság, ki kell hajtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!