Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?
Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.
Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".
A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.
Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....
Ha lesz gyerekem - tegyük fel fiam - akkor biztos, hogy amikor már otthon is látom, hogy fel tud egyedül öltözni, akkor egyedül megy az öltözőbe.
Egy barátnőm fia 3-4 évesen már tudott egyedül öltözni, maximum rém lassan (felnőtthöz képest). Szóval max 4-5 éves koráig vinném magammal, utána bemegy egyedül a férfi öltözőbe. Legalábbis célom, hogy önálló gyereket neveljek.
Ott elveszni nem tud, ha nagyon aggódok, esetleg én is megkérek egy pasit, hogy fél szemmel figyeljen rá.
Ha valami baj lenne (tudom is én, elcsúszik és beveri a fejét, egyéb baleset), úgyis ordítva rohanna ki valaki segítséget hívni - ebben az esetben meg kétlem, hogy bárkit zavarna a jelenlétem a férfiöltözőben.
Egyetlen dolog van, amiért ici-picit megértem: gyerekek között tényleg előfordulhat, hogy terrorizálják egymást. Említetted, hogy gyereköltöző, így van rá némi esély, hogy 3-4 évvel idősebbek kipécézik a kisfiút és szivatják.
Mondjuk ezt meg meg kell tanulnia kezelni, akár úgy is, hogy kijön és elmeséli, megbeszéljük, hogy ilyenkor mit kell csinálni.
Igen, de ilyen még sosem fordult elő, azért tudnak itt viselkedni az emberek.
Gondnokság meg közölte, hogy forduljak a vezetőséghez....
igen, ezek a tipikus ősanyák. jobb helyeken megtanítják a gyereket még iskoláskor előtt egyedül öltözni. minket is vittek úszni alsós korunkban a sulival. volt kabinos néni-bácsi, figyelt ránk, megnézte, h elég száraz-e a hajunk, megvan-e az összes cuccunk, szépen fel vagyunk öltözve.
a párom anyukája pont most mesélte, h megtanította a fiának anno, h ha valaki pedofil hajlamokkal közeledik felé, akkor kiabáljon hangosan.
össze kell fogni az ilyen anyák ellen, és csoportosan "támadni". minden alkalommal, ha kell. kitartást igényel, de talán a nyomás hatására megjön az eszük.
az ilyen kis nyámnyila fiúkból lesznek az életképtelen, egy teát sem tudok megfőzni anyám nélkül-típusú 20 évesek.
Szerintem általában azért nincs családos öltöző, mert régebben teljesen normális volt az, hogy a 6 éves gyerek bemegy egyedül öltözni és nem anyuka nyalja a seggét.
Manapság sok 6 éves a cipőfűzőjét sem tudja megkötni, mert bölcsődébe, óvodába sem járt soha, anyuci otthon tespedt HTB-ként, elkényeztette, életképtelen a gyerek úgy ahogy van. Vagy éppenséggel csak az anyuka túl ragaszkodó. Az ilyenek 20 éve kb. elképzelhetetlenek voltak. Én a fiatalkoromból egy olyanra nem emlékszem, hogy valaki 6 éves gyereket a női öltöződbe hordott volna, mostanság pedig tényleg vannak ilyenek.
Egyébként tényleg nagyon jó ötlet a gyerekes öltöző vagy a leválasztható rész, javasolni kellene a vezetőségnek sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!