Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyukák miért a női öltözőb...

Az anyukák miért a női öltözőbe hordják a fiaikat öltözni úszáshoz?

Figyelt kérdés

Szoktam járni úszni, 17/L vagyok. És vannak kicsik is ugye. És egyszerűen nem értem, hogy a 6-7 vagy neagyisten 10-12 éves gyerekeket (fiúkat) miért a női öltözőbe hordja anyuci.

Ez olyan gáz szerintem....miért nem bírják akkor a férfi öltözőbe bevinni? El nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek képtelen az anyja nélkül felöltözni. Hiába szóltunk nekik (mert több is van), még ők voltak felháborodva. Vezetőség semmit nem tesz, mert "nem tehetünk semmit".

A gyerekek (mondom, 6 évestől a 12-ig simán vannak ott fiúk, 3-4 az anyucival) meg enyhén zavaróan bámulnak.

Miért kell ezt? A fiú öltözőben sincsenek 16-17 évesnél idősebbek.....

2013. ápr. 17. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Amikor mondtuk neki, hogy ott a fiú öltöző, akkor meg "nem mind1 hol öltözik?" (hát nem...) "de majd beengedem a fiúk közé biztos bántani fogják"....
2013. ápr. 17. 20:32
 62/72 anonim ***** válasza:
96%

Ha lesz gyerekem - tegyük fel fiam - akkor biztos, hogy amikor már otthon is látom, hogy fel tud egyedül öltözni, akkor egyedül megy az öltözőbe.

Egy barátnőm fia 3-4 évesen már tudott egyedül öltözni, maximum rém lassan (felnőtthöz képest). Szóval max 4-5 éves koráig vinném magammal, utána bemegy egyedül a férfi öltözőbe. Legalábbis célom, hogy önálló gyereket neveljek.

Ott elveszni nem tud, ha nagyon aggódok, esetleg én is megkérek egy pasit, hogy fél szemmel figyeljen rá.

Ha valami baj lenne (tudom is én, elcsúszik és beveri a fejét, egyéb baleset), úgyis ordítva rohanna ki valaki segítséget hívni - ebben az esetben meg kétlem, hogy bárkit zavarna a jelenlétem a férfiöltözőben.

2013. ápr. 17. 20:35
 63/72 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, ezt nem tudod a portán vagy a gondnokságon vagy az úszómesternél jelenteni? Szerintem érdemes lenne, mert az anyuka egyértelműen csak nem normális.
2013. ápr. 17. 20:35
 64/72 anonim ***** válasza:
55%

Egyetlen dolog van, amiért ici-picit megértem: gyerekek között tényleg előfordulhat, hogy terrorizálják egymást. Említetted, hogy gyereköltöző, így van rá némi esély, hogy 3-4 évvel idősebbek kipécézik a kisfiút és szivatják.

Mondjuk ezt meg meg kell tanulnia kezelni, akár úgy is, hogy kijön és elmeséli, megbeszéljük, hogy ilyenkor mit kell csinálni.

2013. ápr. 17. 20:36
 65/72 A kérdező kommentje:

Igen, de ilyen még sosem fordult elő, azért tudnak itt viselkedni az emberek.

Gondnokság meg közölte, hogy forduljak a vezetőséghez....

2013. ápr. 17. 20:38
 66/72 anonim ***** válasza:
88%
Az a 8 éves gyerek vélhetően már iskolás. Ott mit csinál tornaórán? Anyuka bejár a fiúöltözőbe óra előtt és átöltözteti, ne bántsa a többi fiú? Vagy, még "logikusabb" módon átviszi a kislányok közé, és ott öltözteti át?
2013. ápr. 17. 20:40
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

igen, ezek a tipikus ősanyák. jobb helyeken megtanítják a gyereket még iskoláskor előtt egyedül öltözni. minket is vittek úszni alsós korunkban a sulival. volt kabinos néni-bácsi, figyelt ránk, megnézte, h elég száraz-e a hajunk, megvan-e az összes cuccunk, szépen fel vagyunk öltözve.

a párom anyukája pont most mesélte, h megtanította a fiának anno, h ha valaki pedofil hajlamokkal közeledik felé, akkor kiabáljon hangosan.

össze kell fogni az ilyen anyák ellen, és csoportosan "támadni". minden alkalommal, ha kell. kitartást igényel, de talán a nyomás hatására megjön az eszük.

az ilyen kis nyámnyila fiúkból lesznek az életképtelen, egy teát sem tudok megfőzni anyám nélkül-típusú 20 évesek.

2013. ápr. 17. 22:11
 68/72 Missi_Key ***** válasza:
66%
mondd meg neki hogy a férfi vagy fiú női öltözőben bőven kimeríti a sexuális zaklatás fogalmát...gondolom öltöznek ott 6-12 éves lányok is, nekik hogy eshet már h a kortárs fiú bámulja pucéran, csak mert anyuci túlságosan félti. meg amúgy is. egy 6 évesnek azért már el lehet magyarázni, hogy ha egy bácsi furán viselkedik jöjjön ki.
2013. ápr. 17. 23:33
 69/72 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon feszélyez a dolog. A 6 év alatti kisfiú is ugyanúgy megbámul, nyilván nem szexuális célzattal, de hát gyerek még, érdeklik a nemek közötti különbségek. Szégyenlős vagyok, nagyon zavar. Anyuka legalább annyit tehetne, hogy otthon ráadja a fürdőnadrágot és a folyosón csak le kell kapni a gyerek ruháját (főleg melegben amikor csak póló meg nadrág van rajta) és addig rábízza a gyereket az úszómesterre, amíg elpakolja a cuccokat. Egy jól nevelt gyereknek ez nem lehet gond, h várjon 10 percet az anyjára. Amúgy nem is értem, h egy uszodában miért nincs sehol egy kicsike kis szoba amit ki lehet nevezni családos öltözőnek. Vagy egy mobil kabint valahol elhelyezzenek, vagy paravánnal leválasztani egy kis részt a női öltözőből.
2013. ápr. 18. 07:36
 70/72 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem általában azért nincs családos öltöző, mert régebben teljesen normális volt az, hogy a 6 éves gyerek bemegy egyedül öltözni és nem anyuka nyalja a seggét.

Manapság sok 6 éves a cipőfűzőjét sem tudja megkötni, mert bölcsődébe, óvodába sem járt soha, anyuci otthon tespedt HTB-ként, elkényeztette, életképtelen a gyerek úgy ahogy van. Vagy éppenséggel csak az anyuka túl ragaszkodó. Az ilyenek 20 éve kb. elképzelhetetlenek voltak. Én a fiatalkoromból egy olyanra nem emlékszem, hogy valaki 6 éves gyereket a női öltöződbe hordott volna, mostanság pedig tényleg vannak ilyenek.

Egyébként tényleg nagyon jó ötlet a gyerekes öltöző vagy a leválasztható rész, javasolni kellene a vezetőségnek sok helyen.

2013. ápr. 18. 10:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!