Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pároddal az utcán kézen fogva...

Pároddal az utcán kézen fogva mentek? Társaságban?

Figyelt kérdés
nekem nagyon fontos ez...barátomnak kevésbé. Főleg ha társaságban vagyunk azt mondja h nem olyan illendő. Ez nekem eleinte rosszul esett de talán igaza van. Szerintetek? Ha megfogom a kezét nem ereszti el, de ő magától nem fogja az enyém. Tegnap pl voltunk várost nézni egy ismerős párral ők kb sosem fogják egymás kezét ez engem meglepett. Szerintem ha 4esben vagyunk semmi rossz nincs abban ha kézen fogjuk egymást. persze ha úgy adódik akkor elengedném...mit gondoltok? mennyire fontos a kézfogás?
2013. ápr. 10. 11:56
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Mint lány fontos nekem, hogy fogja a kezemet.

Egyszer volt, hogy egy sráccal összejárogattam, de az utcán nem akarta megfogni a kezemet... a végén kiderült, hogy a szerető voltam -.-

Egyszer meg volt, hogy egy srác csapta a szelet nekem, én meg hajlottam ímmel-ámmal rá, és állandóan meg akarta fogni a kezemet, de én nem hagytam, mert ... nem akartam.

Abból sem lett semmi.

Számomra a kézfogás egy felelősségvállalás ill. kimutatása vmilyen szinten az érzelmeimnek. Pl. ha nagyon mérges vagyok a Páromra, mert vmit megint úgy csinált, amit nem kéne, akkor pl nem fogom meg a kezét, de ő szeretné... A vége persze mindig jóba torkollik :D, hát kb ennyi a lényege amit akartam mondani (:

2013. ápr. 10. 16:49
 52/56 anonim ***** válasza:
En nem szeretem a kezfogast, mert korlatozva erzem magam, es az emberek szamara igy egyertelmu, hogy mi egy par vagyunk, ami szinten idegesit. Nem azert, mert nem vallalom fel, hanem, mert a maganeletem nekem tenyleg nagyon magan, nem mutogatom, nem beszelek rola. A romantika se az en asztalom, szoval nalunk ez a normalis. Szerintem nem olyan szornyu ez, lehet, hogy a parod is igy gondolja, de ha megfogod, es nem ereszti, akkor nem kell aggodnod. :) 21/L
2013. ápr. 10. 17:48
 53/56 anonim ***** válasza:

Mindig fogjuk egymás kezét társaságban is.

Ha mindkét félnek jó, pl. hogy nem fogják az nem baj szerintem. A lényeg, hogy a pár jól érezze magát.

24N

2013. ápr. 10. 19:27
 54/56 anonim ***** válasza:

nekem is olyan kis tinis ez a kézfogás. persze anno nagy büszkén mentünk életem első nagy szerelmével a suli folyosóján kézenfogva, h mi akkor most járunk :) azóta max akkor fogom meg a párom kezét, ha épp olyanom van. általában belekarolok, de nem létszükség. ha együtt megyünk valahova, látszik rajtunk, h egy pár vagyunk, nem kell hozzá semmilyen testi kontaktus.

nem vagyok egy nagy romantikus alkat lány létemre. utálom a nyálas dolgokat.

2013. ápr. 10. 20:53
 55/56 anonim ***** válasza:
66%

Társaságban... szerintem ha egy plusz fő van veletek, akkor gáz, ha egynél több, akkor oké. Nincs annál kellemetlenebb, amikor valaki felesleges harmadiknak érzi magát.

Egyébként mennyire érdekesek itt a pontizások, amelyik lány nem akarja a párja kezét fogni, azt lepontozzátok a halálba.

2013. ápr. 10. 21:39
 56/56 anonim ***** válasza:

Igen fogjuk egymás kezét, kivéve ha cipekedünk vagy télen (a vastag kesztyűk miatt számunkra kellemetlen, de akkor belekarolok).

Mindkettőnknek fontos.

Társaságba nem szoktuk fogni egymás kezét, olyankor csak átkarol.

2013. ápr. 11. 08:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!