Pároddal az utcán kézen fogva mentek? Társaságban?
Mi is mindig fogjuk egymás kezét! :)
Mind kettőnknek fontos. Pedig 6 éve vagyunk együtt! :)
8as el tudod mondani h mit utálsz benne? kényelmetlen, vagy zavarba ejtő?
7es. hasonló a helyzet nálunk is. Nem eltaszít h nem illendő, csak ha később szóba hozom akkor mondja.
Én is azt mondom, hogy ne kattogj ezen :)
Nálunk pl a párom az inkább kézfogósabb, én meg nő létemre kevésbé.
Meg hát szituáció függő is szerintem.
Mikor a parkban andalgunk, akkor igénylem én is a kézen fogva sétálást, viszont amikor mondjuk barátokkal sétálunk, akkor kevésbé.
nekem ez annyira nem fontos:) páromnak inkább...mikor hogy vagyunk...többször fogjuk egymás kezét, mert ő szeretné:) nekem igazából mindegy...nem vagyok az a bújós fajta...
24L
Mi csak ha sétálunk akkor fogjuk meg egymás kezét. Ha valami céllal tartunk valahová akkor nem. Értsd kiszállunk az autóból és bemegyünk a postára akkor addig nem. Ha lemegyünk sétálni a gyerekkel akkor igen. Persze csak mióta nem kell utánunk szaladgálni, hanem elbicikliznek, vagy nem fogja a férjem mindkét bicajt :)
De nem ezen múlik a házasságunk! Volt régen olyan párom aki egyszerűen azt mondta nem fogja meg a kezem, vele sem emiatt szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!