Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pároddal az utcán kézen fogva...

Pároddal az utcán kézen fogva mentek? Társaságban?

Figyelt kérdés
nekem nagyon fontos ez...barátomnak kevésbé. Főleg ha társaságban vagyunk azt mondja h nem olyan illendő. Ez nekem eleinte rosszul esett de talán igaza van. Szerintetek? Ha megfogom a kezét nem ereszti el, de ő magától nem fogja az enyém. Tegnap pl voltunk várost nézni egy ismerős párral ők kb sosem fogják egymás kezét ez engem meglepett. Szerintem ha 4esben vagyunk semmi rossz nincs abban ha kézen fogjuk egymást. persze ha úgy adódik akkor elengedném...mit gondoltok? mennyire fontos a kézfogás?
2013. ápr. 10. 11:56
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
93%

Mi is mindig fogjuk egymás kezét! :)

Mind kettőnknek fontos. Pedig 6 éve vagyunk együtt! :)

2013. ápr. 10. 12:10
 12/56 A kérdező kommentje:

8as el tudod mondani h mit utálsz benne? kényelmetlen, vagy zavarba ejtő?

7es. hasonló a helyzet nálunk is. Nem eltaszít h nem illendő, csak ha később szóba hozom akkor mondja.

2013. ápr. 10. 12:10
 13/56 anonim ***** válasza:
változó,de mi se vagyunk az a nagy kézfogósak..lehet mondjuk ebben közrejátszik,h egy gyerek,egy kutyával szoktunk sétálni,vagy sietünk...de én sem gondolom,h ennek jelentősége lenne...pedig aztan én is mindenen kattogos vagyok..
2013. ápr. 10. 12:15
 14/56 anonim ***** válasza:
83%
8-as vagyok: kényelmetlen, télen fázik a kezem mert kint van, nyáron meg szét izzad mert egymáshoz érnek.
2013. ápr. 10. 12:15
 15/56 anonim ***** válasza:
36%
A férjemmel csak cipekedéskor nem fogjuk egymás kezét, egyébként mindig. Ha én nem fognám meg, már nyúl érte (télen pedig a következő mozdulat, hogy megy a kezünk a meleg kabátzsebébe :D). Sosem hallottam még ilyet, hogy "nem illendő". Persze, erotikus csók már nem illendő, de a kézfogás??
2013. ápr. 10. 12:21
 16/56 anonim ***** válasza:
44%
Én télen a zsebébe dugom a kezem, nyáron meg bele karolok. Ha azt mondja, hogy szétszakad a zsebe, ha sokáig feszegetem, csak akkor veszem el a kezem, de ha látja, hogy lekókadnak a füleim miatta, akkor azért megragadja a kezem, és inkább melengeti a zsebein kívül.
2013. ápr. 10. 12:24
 17/56 anonim ***** válasza:
50%

Én is azt mondom, hogy ne kattogj ezen :)

Nálunk pl a párom az inkább kézfogósabb, én meg nő létemre kevésbé.

Meg hát szituáció függő is szerintem.

Mikor a parkban andalgunk, akkor igénylem én is a kézen fogva sétálást, viszont amikor mondjuk barátokkal sétálunk, akkor kevésbé.

2013. ápr. 10. 12:25
 18/56 anonim ***** válasza:

nekem ez annyira nem fontos:) páromnak inkább...mikor hogy vagyunk...többször fogjuk egymás kezét, mert ő szeretné:) nekem igazából mindegy...nem vagyok az a bújós fajta...

24L

2013. ápr. 10. 12:28
 19/56 anonim ***** válasza:

Mi csak ha sétálunk akkor fogjuk meg egymás kezét. Ha valami céllal tartunk valahová akkor nem. Értsd kiszállunk az autóból és bemegyünk a postára akkor addig nem. Ha lemegyünk sétálni a gyerekkel akkor igen. Persze csak mióta nem kell utánunk szaladgálni, hanem elbicikliznek, vagy nem fogja a férjem mindkét bicajt :)

De nem ezen múlik a házasságunk! Volt régen olyan párom aki egyszerűen azt mondta nem fogja meg a kezem, vele sem emiatt szakítottunk.

2013. ápr. 10. 12:28
 20/56 A kérdező kommentje:
örülök h más is úgy gondolkozik, mint a párom. Én a szüleimnél azt láttam h még 25 év házasság után is kézenfogva mennek mindenhova. Lehet innen ered h szerintem ez alap...de nem kéne ennyire túllihegnem
2013. ápr. 10. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!