Pároddal az utcán kézen fogva mentek? Társaságban?
Nekem fontos,90%-ban fogjuk egymás kezét (a maradék 10%-ban két kézzel cipekedünk)
Szerencsére párom is olyan mint én,ha csak a hajam igazítani engedem el a kezét,már nézi,hogy mikor szabad megint a kezem,hogy foghassa:)
Ha másik párral vagyunk,akkor is fogjuk egymás kezét ha a másik pár nem,ő dolguk.
Minden ember más, szerintem az sem gáz, ha nem fogjátok egymás kezét, de az sem, ha mindig. Nem ezen múlik a párkapcsolat milyensége.
Mi például mindig fogjuk egymás kezét, ha csak ketten vagyunk akkor is, ha nagyobb társasággal, akkor is. De a húgom például nem szereti, ha fogják a kezét, nem tudom miért, egyszerűen nem szereti, és kész. Ők például sosem mentek kézen fogva, mégis együtt vannak lassan 10 éve. :)
Szerintem nem kell emaitt félned, picit túl reagálod.
Én csak akkor fogom a kezét inkább, ha kettesben sétálunk, társaságban soha.
Érdekes, amit írsz, az én párom sem fogja meg a kezem általában csak úgy önszántából, de én mindig belecsimpaszkodom, ha kell, ha nem, megfogom a kezét, megölelem, hozzábújok, rádőlök a vállára, de soha nem taszít el magától, mondván, hogy nem illik. Nekem nagyon fontos a testi kontakt, valahogy biztonságban is érzem magam, ha hozzá bújok, és büszke vagyok rá, hogy hozzá tartozom. Utcán csak egyedül puszilkodni nem szoktunk egyáltalán, mert szerintem sem utcára való.
Ez szerintem csak azért van, mert mindenki máshogy fejezi ki a ragaszkodását a másik felé, valakinek az érintés fontosabb, mint a másiknak. A másik meg másmilyen úton fejezi ki a szeretetét.
Szoktuk egymás kezét fogni, de én kifejezetten utálom, csak azért fogom mert különben az asszony besértődik.
23F
3-as vagyok megint..
Szerintem is kicsit túlreagálod. Nem a kézfogáson múlik, hogy ki mennyire szereti a másikat. Ha például a férjem olyan típus lenne, aki nem szereti, ha fogják a kezét, hát nem dőlnék a kardomba, az biztos. Nem ebből érzem, hogy szeret, és fontos vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!