Mit teszel olyankor ha össze veszel a pároddal és a gyermekednek ugyan az a neve mint a párodnak?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje össze vagyunk veszve és meg bántam hogy bele mentem abba hogy a gyereknek is ugyan az a neve legyen.2013. márc. 6. 21:32
1/30 anonim válasza:
Mi van???? Te komolyan összekötöd ezt a kettőt?? Ilyenkor haragszol a gyereketekre is vagy mi? Azért mert ugyanaz a neve??
Jesszus..
2/30 anonim válasza:
Én elváltam a férjemtől, a nagyobb fiunk az ő nevét kapta. Én nem tettem semmit. A helyedben viszont felkeresnék egy pszichológust mielőtt maradandó kárt teszel a gyerek lelkében. Nem bántásból írom.
3/30 A kérdező kommentje:
Nem haragszok a gyerekre. Én ezt nem írtam. Csak rossz hogy a neve emlékeztet az apjára. Meg inkább jobb nevet érdemelne
2013. márc. 6. 21:38
4/30 anonim válasza:
Változtassa meg a nevét. Nem hiszem, hogy túl nagy személyiségzavart okozol, csak egy kicsit. De inkább a pszichológus.
6/30 A kérdező kommentje:
De hogy akarom bántani a gyereket. Van egy másik neve is de azt eddig nem mondtuk neki úgy hogy hiába mondanám neki nem érnék el vele semmit. Én arra gondoltam hogy volt már valaki aki megváltoztatta a gyereke nevét. Vagy kitalált egy másikat és azon kezdte el szólítani
2013. márc. 6. 21:39
7/30 anonim válasza:
De miért rossz kimondani. Én ezt nem értem. Esetleg becézd, ha ennyire nem megy.
8/30 anonim válasza:
Szerencsére az apa beleegyező nyilatkozata nélkül nem változtathatód meg a nevét.
9/30 anonim válasza:
A volt párod miatti sérelmeid hiba kivetíteni a gyermekedre, ezzel sokat ártasz neki!
Márpedig azt teszed, ha emiatt a nevét nem szereted.
10/30 anonim válasza:
Minden veszekedés alkalmával átnevezem valami másra, mert nincs ennél fontosabb :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!