Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pároddal az utcán kézen fogva...

Pároddal az utcán kézen fogva mentek? Társaságban?

Figyelt kérdés
nekem nagyon fontos ez...barátomnak kevésbé. Főleg ha társaságban vagyunk azt mondja h nem olyan illendő. Ez nekem eleinte rosszul esett de talán igaza van. Szerintetek? Ha megfogom a kezét nem ereszti el, de ő magától nem fogja az enyém. Tegnap pl voltunk várost nézni egy ismerős párral ők kb sosem fogják egymás kezét ez engem meglepett. Szerintem ha 4esben vagyunk semmi rossz nincs abban ha kézen fogjuk egymást. persze ha úgy adódik akkor elengedném...mit gondoltok? mennyire fontos a kézfogás?
2013. ápr. 10. 11:56
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
12 év után már fel sem tűnik hogy fogjuk vagy éppen nem fogjuk egymás kezét. Az utcán hol én hol ő fogja meg a kezem és úgy sétálunk. De van amikor nem fogjuk egymás kezét.. Ugyanez a helyzet ha társaságban vagyunk. Van amikor fogjuk van amikor nem..
2013. ápr. 10. 12:32
 22/56 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez fontos. Miért kéne feszélyezetten szorongani a társaságban és úgy tenni, mintha nem is lennénk együtt? Mi mindig fogjuk egymás kezét.
2013. ápr. 10. 12:40
 23/56 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyunk egyforma beállítottságúak, ezen tényleg ne pörögj. Az én férjem ugyan megfogja a kezem magától is, ha sétálgatunk, de pl. az hogy nyilvánosan egy picike csók elcsattanjon lehetetlen. Az esküvőnkkor is azzal szívtam a vérét, hogy nem fog e elájulni, ha meg kell csókolnia annyi ember előtt. Egy karácsonykor pedig több mint 10 év együttlét, két gyerek után volt merszem ajándékosztásnál egy apró szájrapuszit adni neki a családom előtt, tényleg nem ledugtam a nyelvem a torkán annyi ember előtt, de utána napokig hallgattam hogy milyen kényelmetlen helyzetbe hoztam édesapám előtt.. Mintha magamra rántottam volna az ünnepi asztalon... A férfiak már csak ilyen flúgosok. Míg ez a legnagyobb baj vele, addig jó :)
2013. ápr. 10. 12:43
 24/56 anonim ***** válasza:
43%
Én úgy érzem, hogy akik megfogják egymás kezét meghitt kapcsolatban vannak és megőriztek valamit a gyermekszerelem érzéséből. Márpedig a gyermekszerelem elkísér egy életen át, hiszen ki ne emlékezne az elsőre?
2013. ápr. 10. 12:52
 25/56 anonim ***** válasza:
36%

Az első pillanattól utáltam , olyan az enyém van mutogatlak leláncollak érzésem volt tőle....

8 év alatt sem sikerült a férjemnek hozzá szoktatnia, pedig a mai napig próbálkozik....főleg télen nem értem kesztyűben nem is érzik egymást ha meg nincs kesztyű fázhat is a kezük....olyan fölösleges dolog. Nekem ne ezzel mutogassa valaki a kötődést.....

2013. ápr. 10. 12:59
 26/56 anonim ***** válasza:
57%
Utcán is társaságban is fogjuk egymás kezét, páromnak és nekem is ez fontos dolog. Ha nem így lenne úgy érezném, hogy nem kötődik hozzám. 25F
2013. ápr. 10. 13:03
 27/56 A kérdező kommentje:
nem értem miért pontozzátok le az olyanokat, akik leírják miért nem szeretik ha fogják a kezüket. Majdnem minden válaszoló egyöntetűen azt fogalmazta meg, h nem ezen múlik a szerelem, és ha a másik nem szereti azt is el lehet fogadni. Akkor fogadjuk el h vki megnyilvánul h ő bizony nem szereti. Nekem ezek mind hasznos válaszok h jobban megértsem mit élhet át a barátom
2013. ápr. 10. 13:05
 28/56 anonim ***** válasza:

Igen és igen..ha nem kézen fogva akkor átkarolja a derekem, vagy a vállam, vagy én karolok bele olyan naganyó-nagyapó fílingűen. Persze ha cipekedünk vagy fasírtban vagyunk akkor nem, mert nincs ingerencia és/vagy lehetőség, de számomra fontos, hogy megérintsem a másikat, akit szeretek. A szüleim 25 éve házasok, de még most is járnak kézen fogva..:)

De ettől függetlenül nem ítélkezem, tehát ha valaki nem teszi, hát nem teszi, csak nekem furcsa, de ő dolguk.

21/L

2013. ápr. 10. 13:10
 29/56 anonim ***** válasza:
55%

Mi sem fogjuk meg mindig egymás kezét. Persze jó érzés mikor igen, de nem csinálok belőle tragédiát ha nem. :-)

Tényleg ne csinálj belőle tragédiát, mert nem ezen múlik a kapcsolat mélysége.

Példának okáért nézd csak meg mennyire tartós és bensőséges mondjuk azoknak a kapcsolata akik naponta 5 csókolózós / ölelkezős képet töltenek fel magukról a Facebookra, majd pár hónap múlva szakítanak..

2013. ápr. 10. 13:12
 30/56 anonim ***** válasza:
54%

Nem a külvilágnak kell élni!

A folyamatosan csak és kizárólag kézenfogva megyünk és percenként megállunk közben csókolózni, majd lefotózzuk és feltöltjük a fészbukra hogy lássák mennyire szeretjük egymást típusú kapcsolatok annyit is érnek.

Ha egyébként minden klappol, akkor ne csinálj belőle nagy ügyet és ne akarj magadnak kirakat-kapcsolatot!

2013. ápr. 10. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!