Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pároddal az utcán kézen fogva...

Pároddal az utcán kézen fogva mentek? Társaságban?

Figyelt kérdés
nekem nagyon fontos ez...barátomnak kevésbé. Főleg ha társaságban vagyunk azt mondja h nem olyan illendő. Ez nekem eleinte rosszul esett de talán igaza van. Szerintetek? Ha megfogom a kezét nem ereszti el, de ő magától nem fogja az enyém. Tegnap pl voltunk várost nézni egy ismerős párral ők kb sosem fogják egymás kezét ez engem meglepett. Szerintem ha 4esben vagyunk semmi rossz nincs abban ha kézen fogjuk egymást. persze ha úgy adódik akkor elengedném...mit gondoltok? mennyire fontos a kézfogás?
2013. ápr. 10. 11:56
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

39.

Én is pontosan így gondolom.

2013. ápr. 10. 13:41
 42/56 anonim ***** válasza:
27%
Nekem mindig az alsó tagozat jut az eszembe, amikor hússzor elmondták, hogy "fogd meg a párod kezét, mert elhagyod, elveszel, meghalsz!!". Mintha fogyatékosok lennénk. Meg ez a "ahogy friss levegőt érünk, keresi a kezem" olyan... hát nem tudom, rögtön az jutott eszembe, hogy fogyatékos. Tönkretettek a suliban. :)
2013. ápr. 10. 13:43
 43/56 A kérdező kommentje:
utolsó elég csúnyán beszélsz a fogyatékosokról...és az is csúnya h más embereket lefogyatékosozol, mintha aki tényleg az, az tehetne róla...
2013. ápr. 10. 13:46
 44/56 anonim ***** válasza:
68%
Soha nem hívnám a mentálisan beteg vagy szellemileg sérült embereket fogyatékosnak. Egészséges gyerekekről beszéltem, akikkel idiótaként bánnak, és idióta felnőttekről.
2013. ápr. 10. 13:53
 45/56 anonim ***** válasza:
Mi mindig fogjuk egymás kezét. Ha barátom haverjaival vagyunk, vagy egyéb társaságban ott is mindig fogja a kezem. Ő a fordítottja a te párodnak, mindig fogja a kezem, és pl. ő nem szereti, ha elengedem. Én annyira nem igénylem ezt, mint ő. 22L ő 25F 4 éve együtt.
2013. ápr. 10. 14:13
 46/56 anonim ***** válasza:
44%
Nekem egyáltalán nem fontos, SŐT egyenesen utálom ezt az ovis kézfogósdit. Kényelmetlen és zavar a szabad mozgásban. 28/nő
2013. ápr. 10. 14:23
 47/56 anonim ***** válasza:
Jaj igen, ez a sulis dolog, a kézen fogva sétálás! Erre én is emlékszek, bár azt hiszem, nálunk ez csak az óvodában volt. De azért nekem a kettő nem egy. Az egy kényszerű valami, ez meg nem az (már akinek). Teljesen más lenne, ha rám parancsolnának, hogy sétáljak kézen fogva a szomszéd Pista bácsival, mint ha a párom fogja meg a kezem. Kb. annyira nem hasonlít nekem a kettő mintha azt mondanák, hogy: márpedig megeszed a spenótot, vagy ha megkínálnak a kedvenc tortámból. Evés mindkettő, de mekkora különbség! Úgyhogy én nem asszociálok erre.
2013. ápr. 10. 14:25
 48/56 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként meg ovis koromban azt is utáltam, hogy "adj puszit XY néninek, bácsinak!", most mégsincs az, hogy ezért soha nem csókolom meg a férjem, vagy nem adok neki puszit? Vagy a gyerekemnek? A kézfogással is így van. Az oviban nem arról szólt, mint felnőtt korban. Nevetséges. A kettő nem összehasonlítható. Nem is értem, egyesek hogy említhetik egy lapon a kettőt. Aki fogja, fogja a másik kezét, aki nem, nem, de ne minősítgessük, meg fogyatékosozzuk le már a másikat!

35/N

2013. ápr. 10. 14:35
 49/56 anonim ***** válasza:

Nekem nem fontos a kézfogás, de nagyon jól esik. Nagyon szeretem a barátom és jól esik az érintése, hogy hozzá tartozom. Mindig fogjuk egymás kezét, utcán, társaságban. Akkor nem szoktuk fogni, ha vásárolunk, nezgelodunk, mert akkor összevissza megyünk. Sose erőltetem, mondom, hogy fogja meg, magától megteszi.

21N/25F

2013. ápr. 10. 14:37
 50/56 anonim ***** válasza:
9%

"Nem is értem, egyesek hogy említhetik egy lapon a kettőt."

Az "egyesek" vagyok. Úgy, hogy kb. mindenki leírta, hogy az is fontos, mit látott a gyerek otthon, mit hoz magával. Én rögtön erre asszociálok, nem tehetek róla. Pár is, meg kézfogás is... nekem ez jut eszembe.

2013. ápr. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!