Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Az a baj szüleim pénzelték hogy küzdősportokra járjon, így semmit sem tudok ellene tenni, még védekezni sem;(2013. ápr. 1. 13:11
61/63 anonim válasza:
Nekem is leírod a folytatást? Talán tudok segíteni.
62/63 anonim válasza:
Amikor keménykedik jól markold meg a golyóit! Nem vicc! Viszont a folytatás érdekelne engem is. Küld el nekem is. Amit írtam feltétlen használd!
63/63 anonim válasza:
Sziasztok! Ezt a kérdést még én írtam ki. Azóta már másik felhasználót csináltam, most pedig véletlenül rábukkantam, és nem bírtam ki hogy ne írjak egy hozzászólást, hátha valakinek tudok vele segíteni. Érdekes hogy szinte az összes hozzászólásra emlékszem, még így lassan két év után. Meg kell hogy köszönjem nektek a rengeteg segítséget, hogy tartottátok bennem a lelket. Az egyik felhasználónak köszönhetem hogy megmenekültem tőle. Utólag nézve már máshogy látom a dolgokat. Egy ilyen emberrel mint ő, nem lehet semmit sem csinálni, csakis a nyers erőszak segíthet, és ilyenkor nem azt kell nézni hogy a család mit mond, mit gondol, hanem hogy ne válj lelki nyomorékká. Azóta nem beszéltem vele, számomra mint testvér, meghalt, és még egyszer sem bántam meg hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Ha veletek is ilyen történik, merjetek lépni! Bárki bármit mond, csak a magad érdekét nézd. Az ilyenek esetek, főleg ha családtag követi el, lelkileg nagyon odaver az embernek. Visszatérve, ha bárki hasonló helyzetbe kerül, az vegyen egy gázspray-t, vagy egy erős zseblámpát, és ha a támadó jön, egyszerűen csak le kell fújni, vagy a szemébe kell világítani, esetleg mindkettőt egyszerre. Ebay, aliexpress-en 4-5 ezerért olyan erős fényű zseblámpát lehet venni, hogy ideiglenesen teljesen el lehet vele vakítani bárkit, aztán pedig azt lehet csinálni a támadóval amit akarunk. Szóval csak egy valami segít, a nyers erőszak, és az erő kimutatása. A pszichológus, családterápia, nem szünteti meg csírájában a bajt. Hihetetlen hogy hány hozzám hasonló áldozat él az országunkban, és még borzasztóbb belegondolni hogy a fejlődő országokban mennyi áldozat él féléletet. Az ilyenekből lesznek a gyilkosok. Semmi esetre se hagyd magadat áldozattá válni. Az ilyen bűn ami velem történt, nem megbocsátható. Régen szeretett csalódom idegenek számomra. Érdekes módon ők még mindig nem fogták fel hogy mi történt velem. Nekem szerencsém volt, feltudtam lépni, de még mindig ott van az ördög hogy bármikor újra nekem támadhat. Írtam hogy megoldottam a problémát, azóta 1-szer, 2014 tavaszán próbálkozott be, de a gázspray segített. El is mentek itthonról pár napra. Voltam már idegbeteg, őrült, paranoiás, de még olyat is mondtak hogy gonosz szellemek, démonok szálltak meg, amiért megmertem magamat védeni. Én magamért élek, nem másokért, mindenki a saját sorsának a kovácsa, és nem az számít hol vagyunk most, hanem hogy honnan indultunk, a megtett út. Aki hasonló helyzetbe kerül, vagy van, mint én voltam, annak azt javaslom hogy minél hamarabb cselekedjen. Minél tovább halogatunk egy ilyen nehéz helyzetet, annál nehezebb megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!