Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?
Ja, gyamhivatal gyerekek verekedese miatt....
Tudjak a szuleid, hogy megvert? Veluk kellene beszelni. hany evesek vagytok?
Igen, gyámhivatal.
Ha a szulök turik, hogy egyik gyerekuk testileg, es / vagy lelkileg bantalmazza a masik gyerekuket, es nem lépnek közbe, ott kivel van a baj???
A szulökkel , ök felelösek elsösorban a kialakult helyzetert es ök kell helyrehozzak. Sajat otthonaban mindenkinek joga van biztonsagba erezni magat
Hallo, rendorseg? A testverem megvert
Hany eves vagy?
10.
Es a testvered?
12
Ja.....
18 év felettiek vagyunk.
Szüleim őt pártolják, és ha rendőrséget hívnék mindenki mellette állna:S:S
Kiskorunk óta állandóan konfliktus van, de ő elkezdett azért járni küzdősportra hogy fölénye legyen és megverhessen ha neki úgy tetszik:((((
Most pedig hallgathatom hogy mindenki engem támad, meg én milyen sz@r vagyok:SSS
Persze én csak fogjam be és tűrjek el mindent hogy ne bántson.
18 éves vagyok.
Az baj hogy ő direkt úgy verekszik hogy ne legyen látható nyoma, ezt nagyon megtanulta. A hajamat tépi és veri a fejemet a földhöz, csavarja a kezem, és különböző fogásokat csinál, de pont annyira hogy ne legyen bajom:S
Most is mindenki engem támad hogy bennem van a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!