Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?
Ha 18 ev felettiek vagytok akkor a rendörseget.
Ha ugy üt hogy ne legyen bizonyitek, akkor filmezd le egyszer ketszer es mindjart van bizonyitek.
Maskepp nem lehet
egyneműek vagytok? fiúk? lányok?
MÉg mindig nem értem a szüleid miért hagyják ezt???!! kifejtenéd? nem hiszem el hogy a szülő bármilyen körülmények között is jóváhagyná ezt a tesódnak! Persze csak ha nincs velük komoly probléma.
Milyen okokból ver?
Ez így nagyon nem jó. Mond meg tesódnak hogy a pokol tüzén fog szenesedni, és amikor neki szüksége lenne rád, te egy tolókocsis lelki beteg leszel a sárgaházban, és ez az ő lelkén fog száradni!
Hosszú történet...
Lefilmezés talán segít.
Valami önvédelmet nem tudtok ajánlani hogy akkor már esélyem is legyen?
A legilmezes a legjobb, ahol latszik hogy üt, filmezd le 2-3 szor h ne mondja azt hogy egyszeri alkalom volt.
Ez a legjobb vedekezes! Es a filmet megmutatni a rendörsegen
kapuhera (nem tom hogy kell írni)
EZ egy önvédelmi tánc,egy év alatt meg lehet tanulni használható szintig.
De miért ver? ez tényleg fontos!
17.: Jó de honnan szerezzek hozzá olyan kamerát amit könnyen eltudok rejteni?
18.: Hallgatja a rakat fos zenéjét, én nem szólhatok érte, ezért én is betettem amit szeretek és ezért jött most nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!