Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Az a baj szüleim pénzelték hogy küzdősportokra járjon, így semmit sem tudok ellene tenni, még védekezni sem;(2013. ápr. 1. 13:11
51/63 A kérdező kommentje:
Megtettem...
2013. ápr. 1. 16:37
53/63 A kérdező kommentje:
Privátban leírom, ide nem írom ki mert kinézem az itthoniakból hogy megnézzék mit írtam ki ide, mivel nagyon sokat vagyok itt a gyk-n.
2013. ápr. 1. 16:47
54/63 anonim válasza:
Engem is érdekelne, mi lett a folytatás.
55/63 anonim válasza:
Nekem is leírod a folytatást?De ne hagyd magad!Sajnos a szüleid egy nagy nullák,ha végignézik,hogy egyik gyerekük veri a másikat. nekem is van egy gyermekem,de nem tudnám elviselni,ha vernék egymást!
A kamera jó ötlet.Figyelj,nehogy elolvassák a kérdésed,mert számítanának a kamerára!!
56/63 anonim válasza:
Vicceld meg szerintem, ápr. 1. van!
57/63 anonim válasza:
Pfff....szüleid nem normálisak. Komolyan nem értem az ilyen embereket....biztos ők is félnek az idegbeteg testvéredtől, azért nem szólnak rá. Az ilyen közveszélyes idiótáknak meg a zártosztályon lenne a helye leszedálva!! Nekem is megírhatod, hogy mi lett a vége, ha van egy kis időd!
58/63 anonim válasza:
Leírod nekem a folytatást? Nagyon érdekelne. Remélem jó vége lett. :˘ )
59/63 anonim válasza:
biztos azért védik mert tudják hogy egy nyomorult kretén. ez azonban nem menti fel őket. sőt, anyád aki végignézte segítség nélkül, bűnsegéd lett. sajnos nem bízom a rendőrségben, a vége mindenképp az, hogy agyonüt, ha nem teszel valamit. anyádéknak mondd meg, ha véletlen olyan helyen üt meg, hogy belehalsz, mind mennek a sittre. próbálj munkát szerezni és eljönni otthonról. lehet, akkor majd szüleidet kezdi verni. de amíg ott vagy, valami önvédelmi technikát ki kellene találnod. amúgy az edzőjével érdemes négyszemközt beszélned, még akkor is, ha letagadja. nyilván ha tényleg kretén, azt az edző is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!