A tesóm állandóan bejárkál a szobámba és lopkodja a cuccaim, ami neki tetszik, mit csináljak?
én 15 vagyok ő 17 és rengetegszer mondtam neki de egyszerüen nem érti meg. olyan mint aki kleptomániás :S sose hagyja abba :S már ösztönből tudom h ha vmi nicns emg akkor nála van.
igen énis gondoltam arra h kulcs lesz
az én tesókám is ilyen én 13 ő 9éves:)
mindent ellopkod még olyan dolgokat is amik nem kellenek neki :)csak idegesít vagy csak kiprobálja nemtudom...amikor elmegy otthonról átkutatom a fiókjajit az ennyi megvannak a cuccaim:)
és még csodálkozik is hogy fejbeverem:)
hosszú távon az se megoldás ha zárod az ajtód... mert mi vagy te otthon? albérlő?
nálunk is ez hasolnló helyzet van,csak kicsit durvább. MIvel nővérem nem dolgozik ő itthon van,és amig én dolgozok ő itt tesped a gőp elött,de a netbe mióta szeptember óta van 500Ft-t.Pedig uyg volt h 1000 Ft-t kell neki havonta fizetni,azért csak annyit mert gyereke van és a csaléádi pótlék meg a gyes elég kevés,de ugy gondoltamh az 500Ft-s számlába bele tud adni... de nem. Decemberbe megmondtam neki helég volt,te ott nem netezel többet,mert nem hiszem el h nem tudta oda adni azt a nyamvadt ezrest... erre vkitől kölcsön kért h oda adja visszamenőleg a pénzt,de nem fogadtam el,mert a gyereknek meg nem volt pelenkája....
le is tiltottam a géphez jelszót állítottam h ne tudjon belépni. de kiderült h amig dolgoztam ő feltörte a jelszót és gépezet... na akkor mondtam helég volt,nem fogom bezárni az ajtómat és ugy élni miatta mint egy albérlő,még egy ilyen és valaki költözik... A helyzet odáig fajult h tesóm megint megcsinálta,h amig én rohadtam a meló helyen ő itt gépezett... szeptemberig nem megy el,akkor én költözök,csak anyukámat sajnálom h ezáltal ha énm elmegyek és nem adom a fizum 805-t akkor őt hozom kényelmetlen heylzetbe. Mert még 2 fizetésből is nehéz eltartani plussz egy embert meg egy gyereket... nem hogy egyből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!