Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm állandóan bejárkál a...

A tesóm állandóan bejárkál a szobámba és lopkodja a cuccaim, ami neki tetszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
az öveimet, ruhámat, kozmetikai cuccaimat sosem találom. hát nem véletlenül. amikor elmegy itthonról bemegyek a szobájába és az összeset nála találom meg. rengetegszer volt már ebből veszekedés de sose hatott rá. néha napján (évente kétszer) elkéri őket de addig nem hagy békén amig azt nem mondom hogy viheti. van erre megoldás?
2009. aug. 6. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalabb vagy idősebb a tesód? Vegyél neki smink cuccokat szüli vagy névnapjára. Mondd a szüleiteknek hogy téged ez zavar, szeretnéd kulcsra zárni a szobád. És a tesódnak meg mondd meg, ha kell neki valami, szívesen kölcsönadod, ha elkéri. Gondolom nem 6 éves már, meg fogja érteni.
2009. aug. 6. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Zár az ajtóra,kulcs a zsebben és vége az átjáróháznak.
2009. aug. 6. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
En igy nottem fel... ez szornyu, de a legrosszabb,h nem olyan allapotba sikerult oket visszaszereznem,ahogy utoljara lattam! Ennek leginkabb a szuleid szabhatnak hatart. Nalunk akkor lett vege,amikor elkoltozott a tesom!
2009. aug. 6. 17:21
 4/13 A kérdező kommentje:

én 15 vagyok ő 17 és rengetegszer mondtam neki de egyszerüen nem érti meg. olyan mint aki kleptomániás :S sose hagyja abba :S már ösztönből tudom h ha vmi nicns emg akkor nála van.

igen énis gondoltam arra h kulcs lesz

2009. aug. 6. 17:22
 5/13 A kérdező kommentje:
a szüleim se tudnak mit csinálni, mindig szemtanui az esetnek utána vitázunk és pár napra rá kezdődik elölről
2009. aug. 6. 17:22
 6/13 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy rohadtul nem szivesen adom oda neki mert vagy nem hozza vissza és nekem kell lemenjek érte vagy sose találom meg...
2009. aug. 6. 17:23
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
Te is lopkodd el a dolgait.
2009. aug. 6. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem volt lánytesóm, de én is így voltam az akkori legjobb barátnőmmel tinikoromban, akivel gyakorlatilag együtt laktunk, csomót voltunk egymásnál. ő is ezt csinálta, hogy szó nélkül "kölcsönvette" a cuccaimat, aztán elkeverte és nem került vissza. én nagyon komolyan leültem vele beszélni erről, hogy van egy bizonyos határ, ha valamit kölcsönvesz, azt kérje el, és kérem vissza, a helyére. ő megértette. te is ülj le a tesóddal, és próbál vele erről veszedés nélkül, nyugodt hangnemben beszélgetni. ha végképp nem lehet rá hatni, akor nincs más megoldás, kulcsra zárod a szobád. én is ezt csináltam az egyik régi albérletemben, mert folyton bejárkáltak a szobámba amikor nem voltam otthon és elfújkálták a parfümjeimet meg szó nélkül használták a laptopomat az én saját netem kontójára.
2009. aug. 6. 17:31
 9/13 anonim válasza:

az én tesókám is ilyen én 13 ő 9éves:)

mindent ellopkod még olyan dolgokat is amik nem kellenek neki :)csak idegesít vagy csak kiprobálja nemtudom...amikor elmegy otthonról átkutatom a fiókjajit az ennyi megvannak a cuccaim:)

és még csodálkozik is hogy fejbeverem:)

2009. aug. 6. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:

hosszú távon az se megoldás ha zárod az ajtód... mert mi vagy te otthon? albérlő?

nálunk is ez hasolnló helyzet van,csak kicsit durvább. MIvel nővérem nem dolgozik ő itthon van,és amig én dolgozok ő itt tesped a gőp elött,de a netbe mióta szeptember óta van 500Ft-t.Pedig uyg volt h 1000 Ft-t kell neki havonta fizetni,azért csak annyit mert gyereke van és a csaléádi pótlék meg a gyes elég kevés,de ugy gondoltamh az 500Ft-s számlába bele tud adni... de nem. Decemberbe megmondtam neki helég volt,te ott nem netezel többet,mert nem hiszem el h nem tudta oda adni azt a nyamvadt ezrest... erre vkitől kölcsön kért h oda adja visszamenőleg a pénzt,de nem fogadtam el,mert a gyereknek meg nem volt pelenkája....

le is tiltottam a géphez jelszót állítottam h ne tudjon belépni. de kiderült h amig dolgoztam ő feltörte a jelszót és gépezet... na akkor mondtam helég volt,nem fogom bezárni az ajtómat és ugy élni miatta mint egy albérlő,még egy ilyen és valaki költözik... A helyzet odáig fajult h tesóm megint megcsinálta,h amig én rohadtam a meló helyen ő itt gépezett... szeptemberig nem megy el,akkor én költözök,csak anyukámat sajnálom h ezáltal ha énm elmegyek és nem adom a fizum 805-t akkor őt hozom kényelmetlen heylzetbe. Mert még 2 fizetésből is nehéz eltartani plussz egy embert meg egy gyereket... nem hogy egyből...

2009. aug. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!