Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm állandóan bejárkál a...

A tesóm állandóan bejárkál a szobámba és lopkodja a cuccaim, ami neki tetszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
az öveimet, ruhámat, kozmetikai cuccaimat sosem találom. hát nem véletlenül. amikor elmegy itthonról bemegyek a szobájába és az összeset nála találom meg. rengetegszer volt már ebből veszekedés de sose hatott rá. néha napján (évente kétszer) elkéri őket de addig nem hagy békén amig azt nem mondom hogy viheti. van erre megoldás?
2009. aug. 6. 17:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
megnyugtató hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben. a normális beszélgetés is megvolt már, szülőkkel együtt utána kicsi változás és ujra kezdődött. a kulcs marad ugyérzem.
2009. aug. 6. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem is van 1 tesóm én 15 ő 13 és nállunk ebből nincs vita vmelyik övem vagy felsőm vagy gatyóm megtetszik neki akk mindig elkéri de ha nem vok otthon és rögtön kéne neki akk felhiv telefonon hogy elveheti e ezt meg azt és hát már jártam úgy hogy az új polómat elkérte 1x volt rajtam elkérte és szakadtan adta visza na akk volt vita de amúgy nincs probléma szerencsére

az uncsitesómék is úgy vannak mint ti a kisebbik állandóan elcsórja a nagyobb ruháit és úgy vágott vissza hogy ő is csórta a ruhákat aztán 1x leültek megbeszélni hogy azok az övé és ne kotorásszon a cuccai közt nem hallgatott rá lekevert neki egy akkora pofont hogy még 1,5órával késöbb is piros volt a helye és azóta se visz el töle semmit

neked a kulcsot ajánlom a szobához és akk megszünik ez vagy baszélj vele hogy ne vigye el a ruháid anélkül hogy megkérdezné vagy ha nem engeded úgy viszi el és ha folytatódik egy k*rva nagy pofon és ha úgy is folytatódik akk a kulcs

2009. aug. 8. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:

bosszúbol elcsorhatod a kedvenc ruháit és ragd olyan helye ahol nem találja meg és ha rajtad keresi mondd meg neki hogy adja vissza a tieid és ne vigyen el semmit kérdezés nélkül és akk vissza kaphatja

18/L

2009. aug. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!