Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?
Nagyon sajnallak, kuldök egy virtualis ölelest, es ne hagyd magad!
Nem visszaszolni kell es karatemesterét meglatogatni, gazsprayelni hanem rendörseghez menni, latod felnek is a feljelentestöl, ezek szerint a szuleid jovahagyasaval törtenik. Ha en lennek anyukad, megvedenelek, nagyon sajnalom
Azért köszi:)
Ordibáltam anyunak hogy szedje le rólam, ő meg azt mondta nem tudok vele mit csinálni. Konkrétan csak nézte ahogy üt...
Ezután megkaptam a fejmosást hogy az én hibám, meg milyen testvér vagyok hogy nem szólok hozzá stb.
Amint van látható jele, vetess látleletet, jelentsd fel.
És költözz el onnan.
Hat természetesen költözz el, ha van hova, még ma.
Es utana jelentgetni is könnyebb.
Anyukad ilyet mondjon h ö nincs mit tegyen a fiaval? Es nezi h teged üt? Hat dugja vissza a p... ba, szegyentelen, mert nem anya az ilyen, hol az anyai ösztöne?
Letörném a karjait!
Mitöl fel, hogy ö kap helyetted maskepp?
Meg is érdemelné!
Micsoda gnómok
Szüleim elég gyenge kezűek, mindig én voltam itthon a főnök, ők sose vertek meg egyszer sem, most nehogy már a saját testvérem verjen meg, olyanokat beszél hogy majd ő meg nevel stb...
Igazatok van nem leszek gyáva, ha elfutok csak még rosszabb lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!