Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Testvérem állandóan...

Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Az a baj szüleim pénzelték hogy küzdősportokra járjon, így semmit sem tudok ellene tenni, még védekezni sem;(
2013. ápr. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnallak, kuldök egy virtualis ölelest, es ne hagyd magad!

Nem visszaszolni kell es karatemesterét meglatogatni, gazsprayelni hanem rendörseghez menni, latod felnek is a feljelentestöl, ezek szerint a szuleid jovahagyasaval törtenik. Ha en lennek anyukad, megvedenelek, nagyon sajnalom

2013. ápr. 1. 14:58
 42/63 A kérdező kommentje:

Azért köszi:)

Ordibáltam anyunak hogy szedje le rólam, ő meg azt mondta nem tudok vele mit csinálni. Konkrétan csak nézte ahogy üt...

Ezután megkaptam a fejmosást hogy az én hibám, meg milyen testvér vagyok hogy nem szólok hozzá stb.

2013. ápr. 1. 15:17
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem azt kéne, hogy a következő alkalommal addig üss vissza, míg kénytelen nem lesz úgy megütni, hogy nyoma is legyen. Olyan nincs, hogy padlót fogsz és nem látszik semmi. És akkor ott a bizonyíték és mehetsz a rendőrségre. Elég buta megoldás, de szerintem ez járható út.
2013. ápr. 1. 15:17
 44/63 anonim ***** válasza:

Amint van látható jele, vetess látleletet, jelentsd fel.

És költözz el onnan.

2013. ápr. 1. 15:21
 45/63 anonim ***** válasza:
Költözz el..
2013. ápr. 1. 15:22
 46/63 A kérdező kommentje:
18 évesen nem tudok hova menni, még a sulit sem fejeztem be:S
2013. ápr. 1. 15:27
 47/63 anonim ***** válasza:
66%

Hat természetesen költözz el, ha van hova, még ma.

Es utana jelentgetni is könnyebb.

Anyukad ilyet mondjon h ö nincs mit tegyen a fiaval? Es nezi h teged üt? Hat dugja vissza a p... ba, szegyentelen, mert nem anya az ilyen, hol az anyai ösztöne?

Letörném a karjait!

Mitöl fel, hogy ö kap helyetted maskepp?

Meg is érdemelné!

Micsoda gnómok

2013. ápr. 1. 15:31
 48/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú, térdeld tökön, amikor nem számít rá, de úgy, hogy fetrengjen a földön. Utána te is gyakorolhatod rajta a fogásait:). Ezek a nyomorultak csak a gyengébbet merik verni, ha látja, hogy nem szórakozhat veled, vissza fog venni magából. Hidd el, nem fog jobban megverni. Csak azért bánt, mert tudja, hogy veled megteheti.
2013. ápr. 1. 15:37
 49/63 A kérdező kommentje:

Szüleim elég gyenge kezűek, mindig én voltam itthon a főnök, ők sose vertek meg egyszer sem, most nehogy már a saját testvérem verjen meg, olyanokat beszél hogy majd ő meg nevel stb...

Igazatok van nem leszek gyáva, ha elfutok csak még rosszabb lesz minden.

2013. ápr. 1. 15:38
 50/63 anonim válasza:
A küzdősport jó dolog. Menj el kempora vagy mma-ra. És ha legközelebb támad, üss vissza,ne számítson semmi. Ne hagyd magad,ne adj a szüleid véleményére.
2013. ápr. 1. 16:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!