Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Testvérem állandóan...

Segítség! Testvérem állandóan nekem támad ha neki valami nem tetszik, most is megvert, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Az a baj szüleim pénzelték hogy küzdősportokra járjon, így semmit sem tudok ellene tenni, még védekezni sem;(
2013. ápr. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

A kamera nem tudom mennyibe kerul , en svedorszagban lakom, mondom, kerdezz meg hivj fel egy technikai szakuzletet.

Ha lefilmezed többször, akkor van bizonyitekod arra, hogy sorozatosan bantalmaz.

Azt elviszed a rendöröknek es azok megmondjak mi a teendö, es rajtad mulik, ha meg is mutatod afilmeket, hogy teszel e feljelentest vagy nem.

A rendörök ugy fognak cselekedni, hogy neked jo legyen.

Nem sulyosbitjak a helyzetedet.

Szerintem ha a rendörök behivatnak es raijesztenének, megtanulna viselkedni, hidd el, meg az ördögnek is köszönne illedelmesen

a kis idegbeteg

2013. ápr. 1. 14:17
 32/63 A kérdező kommentje:

Hát a fején is látszik hogy mindig elvolt nyomva!

Szánalmasan viselkedik mindenkivel házon kívül, épp ezért nekem ez nagyon megalázó lenne hogy viseljek el neki mindent, főleg hogy a haverjaimnak is odamegy mindig nyalizni de csak kiröhögik és elküldik meg szívatják.

Én is mindig szívattam kiskorába, éppen ezért most mindent visszaakar adni, és lesi az alkalmat hogy milyen ürüggyel támadhat rám megint.

2013. ápr. 1. 14:21
 33/63 anonim ***** válasza:
100%

Utasitsd vissza az aldozat szerepet most!

Tégy magadert. A kuzdösport gazspray rossz ötletek, eleg sok rossz tanacsot kaptal.

Ha a fejed uti a földbe csinalhatsz agyrázkódást, vagy agyvérzést, azzal meg lenyomorithat egy életre, epilepsziás rohamok, stb, vagy akár meg is ölhet, levakulhatsz. Nem normálisak a szuleid, hogy ennek kitesznek es otthon nem érezheted biztonsagba magad!

Ne hagyd magad menj es beszelj a rendörseggel vagy hivd fel öket anonmimul es nezd meg mit tanacsolnak

2013. ápr. 1. 14:25
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha hagyod magad az csak olaj lesz a tuzre, verszemet kap es egyre többször fog ütni, muszaj cselekedj
2013. ápr. 1. 14:28
 35/63 A kérdező kommentje:

Igazad van, most már nagyon kezd vele elszállni a ló!

Eddig úgy gondoltam hogy nem szólok hozzá, meg ő sem hozzám okés lesz minden, de úgy látszik egyre többet gondol magáról.

2013. ápr. 1. 14:35
 36/63 A kérdező kommentje:
És most amikor vert meg sem mozdultam, mert ilyenkor csak még jobban üt.
2013. ápr. 1. 14:36
 37/63 anonim ***** válasza:
48%

Pedig pont az az olaj a tuzre, hogy hagyod magad, es vegen vérszemet kap es agyonüt, muszaj segitseget kerj mert pont a vedtelenseged es mozdulatlandagod minden szinten sarkallja arra, hogy üssön es ratörjön az eletedre!

Ne hagyd mert az épségeddel jatszol.

Sajnálom, hogy ilyen borzalmakat kell megéljél egy ilyen csökevényes alak miatt

2013. ápr. 1. 14:39
 38/63 anonim ***** válasza:
Szólj a mesterének. A küzdősport nem arra való, hogy a nála gyengébbeket szívassa, hanem önvédelemre. Ezért biztos, hogy kiteszik onnan a szűrét.
2013. ápr. 1. 14:42
 39/63 A kérdező kommentje:

Mindig visszaszóltam neki, ami nagyon hatásos volt, de így hogy hagytam magamat mindig azt hitte hogy neki van igaza, és már ilyen visszaszólásokkal semmit sem érek el!

Szemüvegem is van, amit ilyen verekedések alkalmával mindig elhajlít, így most már sajna áll mindenhogy a fejemen pedig alig egy éve vettem:S

2013. ápr. 1. 14:48
 40/63 A kérdező kommentje:
Le is fényképeztem most előttük, rögtön kérdezték is hogy mit csinálok, gondoltam jelzek ezzel nekik hogy nem hagyom ezt annyiba, az sem érdekel ha kitagadnak.
2013. ápr. 1. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!