Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le anyukámat...

Hogyan beszéljem le anyukámat az újabb kistesóról?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a testvéreimet, bármit megtennék értük, tehát nem a hiszti beszél belőlem. Egyszerűen csak felelőtlennek tartom anyukámat és már ötletem sincs, hogyan tudnám ezt vele megbeszélni. A mostani párjával 5 hónapja vannak együtt és tegnap nagy örömmel mesélte, hogy már terhes tőle. Egyszerűen nem tudom mit mondhatnék neki amitől belátja, hogy felelőtlenség lenne megszülnie ezt a babát, mert ő nem való anyának.
2013. márc. 29. 10:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Eddig meghallgatott és mindenben együttműködő volt, pontosan tudta, hogy nagyon, de nagyon elszúrta a dolgokat, de most mintha egy lázadó kamaszhoz beszélnék. Most úgy érzi, hogy minden tökéletes lesz és a párja is úgy fog örülni a kicsinek mint ő. Ilyen begőzöltnek talán még nem is láttam.

Ennyire szerelmes lenne, hogy ez mindent felülír az agyában vagy ennyire elkeseredett? Nem tudom mire gondoljak. Ezért írtam ki a kérdést is, hátha tud valaki valami jó ötletet mondani, mert én tanácstalan vagyok.

2013. márc. 29. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Még senki nem kérdezte, hogy milyen a férfi? Link? Megbízható? Felvállalná az egész családot, vagy olyan lelépős típus? Mit szeret anyukád benne? Annyira különleges,
2013. márc. 29. 12:00
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy milyen típus. Én eddig egyszer találkoztam vele, akkor szimpatikusnak találtam. 48 éves, egy cégnél mindenes. Anyu mesélte, hogy gyerektartást fizet, tehát volt családja. Azt viszont végképp nem tudom, hogy hogyan reagálna, ha anyu nála hagyna egy ordító csecsemőt, hogy "eddig bírtam". Szerintem nincs teljesen tisztában anyu múltjával, mert amikor váltottunk pár szót, a két kicsire unokaként utalt, tehát anyu nem kötötte az orrára, hogy az ő gyerekei. Akkor erre rákérdeztem anyunál, azt mondta nem akar ajtóstól rontani a házba, még csak 1 hetes az ismerettségük, majd később elmondja neki.

Azt, hogy mit szeret benne, nem tudom, erre nem tértünk ki. Sajnos anyu túl gyorsan lesz szerelmes, majd ugyanilyen gyorsan gondolja meg magát.

2013. márc. 29. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezek után, amit leírtál, sajnos a pszichológust tudnám járható útnak mondani, na de oda erőszakkal megint nem cipelheted édesanyád, így ez se egy tökletes megoldás.... :/
2013. márc. 29. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
9%

A felszoloalt szulesznok szegyeljek magukat.

Az elet szent meg ha 2mm akkor is a magzat is gyerek mert az lessz belole.

Az en munkam a gyerekeket a vilagra hozni es megvedeni azokat akiknek meg nincs lehetoseguk magukat megvedeni a magzatokat az embryokat.

Az elet megmentesere es nem kioltasara eskudtem fel unnepelyessen abortuszban soha nem veszek reszt es ellenzem egeszseges magzat eseteben.

Minden szuleszno tarsam igy gondolkodik es ez igy helyes.

..a masik nehogy mar egy gyerek dontse el mi jo a sajat annyanak. Azt hiszem edesanyad nincs gyamsag alatt igy maga donthet arrol szul e vagy sem. Ha gyamsag alatt van akkor pedig el kell gondolkodni megfelelo vedekezesen nem???

mit akarsz a mar megfogant elettel????megolni???

2013. márc. 29. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok kifejezetten abortuszellenes, ha jó az indok rá megtudom érteni az anyát, nem ítélkezem felette. De ha csak úgy, mert nincs kedve vállalni a gyereket azt nem tudom elfogadni. (Mindegy)

Akárhogyan is nézzük, Te nem parancsolhatsz az Édesanyádnak. Elhiszem, hogy félted a gyermek sorsát, de egyszerűen nem szólhatsz bele abba, hogy akarjon -e szülni vagy sem. Pláne, hogy már terhes így szerintem kizárt dolog, hogy a rózsaszín ködtől elvakulva majd úgy dönt, nem tartja meg a gyermeket. (Mert én úgy vettem ki a szavaidból, hogy nagyon boldog.)

Én is megvetem azokat a szülőket akik csak úgy potyogtatják a gyerekeket a nagyvilágba de nem törődnek velük. Ez borzasztóan nagy felelősség. De sajnos ez az anyukád élete, az Ő terhessége, Te nem tehetsz semmit, sajnálom. (De a gyereket/gyerekeket jobban!)

2013. márc. 29. 14:55
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem, anyu nincs gyámság alatt, mert erre okot adó problémája nincs, csak nem anyának való.

Én sem támogatom az abortuszt, de néha nincs jobb megoldás, anyu pedig nincs ellene, gondolom ezt abból, hogy már túl van néhányon és soha nem izgatta magát miatta. Ezt a részét a dolognak lezártnak tekintem.

Kérek mindenkit, hogy az abortuszról alkotott véleményét ne itt ossza meg másokkal.

A pszichológus jó ötlet, bár valóban nem rángathatom el akarata ellenére, de egy próbát megér.

Igen, rettentően boldog, azt reméli, hogy így majd egy család lesznek és élnek boldogan. Ez volt a legkisebb tesómmal is aztán amíg anyu bement szülni a boldog apuka lelépett, azóta se láttuk.

2013. márc. 29. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Hâny èvesek a kistesòid??

Valòban nem anyânak valò az ilyen nő,aki megszüli az àrtatlan csecsemőt aztàn lesz ami lesz..

Teljesen elìtèlendő...

Igazàbòl nem tudom,hogy mit tehetnèl..

Felnőtt nő lètère nagyon felelőtlen.

Ha a fèrfi normális ès csalàdcentrikus akkor a pici jò kezekben lesz...

2013. márc. 29. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Te nagyon művelt 15-ös!

Akkor tartsd el a gyereket, amúgy meg egy 25 évest ne gyerekezz már le. Idióta.

2013. márc. 29. 21:03
 20/20 anonim ***** válasza:
hát lehet, hogy inkább a párjával beszélnék, hogy legalább ő tisztán lásson. esetleg felvetni, hogy a többi gyereket is visszaadjátok neki szívesen, nevelje őket, ne pedig ti neveljétek helyette. az a baj, hogy ezt még a terhesség előtt kellett volna. szegény gyerekek isszák a levét, nem tudom, ezt hogy hagyhatják a törvények. mindenesetre szólnék, hogy nem maradhatnak nálam a már megszült és elhagyott gyerekei. az újabbról nem is beszélve. borzasztó, nem hiszem el hogy van ilyen ember! el kellene tiltani a szüléstől, csak sajnos a jog csak a neveléstől tilt el, akkor meg már szegény gyerek a világon van, és csak a szerencsén múlik, hogy felneveli-e valaki tisztességesen.
2013. ápr. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!